Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis in Nederland

Wilt u een vakantiehuis in Nederland huren voor een korte vakantie met uw partner of misschien wel het hele gezin? Waarom boekt u geen vakantie bij Van der Valk? Bij ons verzekert u zich van een onvergetelijk verblijf op een familiekamer of een vakantiehuis in Nederland. U kunt ook heerlijk een paar dagen weg in een bungalow bij ons hotel te Akersloot. Hier heeft u alle gemakken in de buurt, maar u bent tegelijkertijd ook heerlijk op vakantie. In Nederland vakantiehuis boeken is dus ook een optie bij onze hotelketen. Op die manier gaat u altijd een fantastische vakantie tegemoet.

Boek een vakantiehuis in Nederland

Van der Valk versus een vakantiehuisje in Nederland

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Ontdek het gemak van een familiekamer bij Valk Exclusief of boek een ruime bungalow in het bruisende Akersloot. Een familiekamer is bijvoorbeeld geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen en een groepsverblijf is mogelijk bij verschillende hotels. De kamers zijn luxe en comfortabel ingericht en u slaapt allemaal in één kamer. Er zijn verschillende kamers met aparte slaapgedeeltes. U hoeft dus geen extra kamer te boeken om met elkaar op vakantie te gaan. Een bungalow in Akersloot is ideaal als u voor langere tijd een vakantiehuis in Nederland zoekt. Een verblijf is mogelijk vanaf minimaal 4 weken. Wat uw keuze ook wordt, bij Van der Valk is uw vakantie altijd goed geregeld.

Vakantiehuis in Nederland? Boek een verblijf op een familiekamer

Wilt u niet onnodig veel geld uitgeven aan een vakantiehuis in Nederland? Dan zit u bij ons beslist goed, want u geniet altijd van aantrekkelijke deals. Bovendien is een familiekamer ook super handig, want zo is het geen probleem om opa en oma mee te nemen op vakantie! De kamers zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Naast een ruime badkamer zijn er ook fijne comfortabele bedden en natuurlijk is er ook een flatscreentelevisie. Ontbijten en dineren doet u in ons restaurant. Bovendien is er altijd voldoende tijd en gelegenheid om lekker naar buiten te gaan voor een wandeling of een bezoek aan een museum of pretpark. Kortom: boek een hotelkamer in onze hotelketen en laat ons team u ontzorgen.

Bekijk alle familiekamers