Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis met hond

Laat u tijdens een weekendje weg uw huisdier liever niet achter in een pension? Dan gaat u natuurlijk op zoek naar een vakantiehuis honden welkom zijn. Een vakantiehuis met hond is vele malen gezelliger en dus boekt u een verblijf bij Van der Valk Exclusief. In veel hotels is het mogelijk om samen met uw harige viervoeter te komen logeren. Zo ontdekt u samen met uw lieve hond de prachtige omgeving. Bovendien hebben we in Akersloot een aantal schitterende bungalows waarbij ook uw hond welkom is om te komen overnachten. Een vakantiehuis met hond boekt u daarom bij een Valk Exclusief hotel.

Boek vakantiehuis met hond

Vakantiehuis honden toegelaten: op pad met uw viervoeter

Staak uw zoektocht naar vakantiehuisjes met hond, want bij ons reserveert u een vakantiehuis honden toegestaan. U betaalt enkel een kleine toeslag voor het meenemen van uw viervoeter. Gaat uw voorkeur uit naar een vakantiehuis met de hond? Dan is er alle ruimte om samen het avontuur op te zoeken bij ons. Bij ieder hotel zijn er prachtige wandelroutes en soms is ook de zee binnen handbereik. Dat maakt een vakantiehuisje hond meer dan de moeite waard. Samen geniet u van een compleet verzorgd verblijf in een kamer of bungalow. Wij doen er alles aan om het u en uw hond volledig naar de zin te maken!

Boek online een vakantiehuis met hond

Op zoek naar een vakantiehuis met hond? Van der Valk Exclusief denkt u graag mee en ziet u en uw viervoeter graag verschijnen in een van onze hotels. Boek een hotel in de omgeving die u aanspreekt en kom logeren tegen een aantrekkelijke prijs. U hoeft de kamer niet zelf schoon te maken, want dat wordt voor u gedaan. Dat is bij een gewoon vakantiehuis met hond wel anders! Bovendien geniet u in ons gezellige restaurant van een geweldig diner en heeft u uw meest trouwe metgezel altijd bij u. Samen met uw huisdier op vakantie dicht bij de natuur? Reis met de auto of met het openbaar vervoer af naar een Van der Valk hotel of bungalow en maak kennis met al onze interessante voordelen.

Meer informatie over onze hotels