Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis Noord Holland

Volop genieten in een natuurrijke omgeving? Dan boekt u natuurlijk een vakantiehuis Noord Holland. Op meerdere plekken in de provincie Noord Holland is het prima vertoeven. Gaat uw voorkeur uit naar een luxe vakantiehuis Noord Holland, maar wel met de faciliteiten die horen bij een hotel? Boek dan een vakantiehuisje Noord Holland bij Valk Exclusief. De bungalows van Akersloot zijn een uitstekend alternatief voor een gewone vakantiebungalow die u elders boekt. De ingerichte bungalows zijn van alle gemakken voorzien en hebben een woonkamer, keuken, toilet, badkamer en meerdere slaapkamers. Ze zijn te huur voor een periode van minimaal 4 weken. Een betere zomervakantie kunt u zich niet wensen!

Boek een vakantiehuis Noord Holland

 • Hotel Leeuwarden - Boerderijwoning

  Hotel Leeuwarden - Boerderijwoning

  • Voor maximaal 6 personen
  • Boerderijwoning van 100m²
  • Woonkamer met open haard
  • Privé terras

  Leeuwarden is gelegen in het noorden van Nederland. Kom overnachten in de hoofdstad van Friesland.

 • Familiekamers

  Familiekamers

  • Voor 4,5,6,7 & 8 personen
  • Aparte slaapgedeeltes mogelijk

  Bekijk ons brede aanbod familiekamers. Een perfect alternatief voor een vakantiehuis.

Waarom u kiest voor een vakantiehuisje Noord Holland

Een vakantiehuis Noord Holland kust boekt u dus bij Valk Exclusief. De verblijfslocatie voor een langere periode is ideaal voor gezinnen met kinderen. U viert vakantie dicht bij het water en dat weten de kids altijd bijzonder te waarderen. Houd u ook van het boerenleven? Dan zijn onze boerderijwoningen bij Hotel Leeuwarden zonder meer iets voor u. Wat uw keuze ook wordt, bij Valk Exclusief is uw vakantie altijd top geregeld. Interessante bezienswaardigheden liggen op een steenworp afstand van uw vakantiehuis Noord Holland of Friesland. Bovendien leent de omgeving zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht in de natuur of door mooiste historische steden als Haarlem, Leeuwarden of Hindeloopen. Bij mooi weer koelt u heerlijk af in een meer, rivier of luxe zwembad.

Boek online een vakantiehuis Noord Holland

Op zoek naar een mooi vakantiehuis Noord Holland? Dan zit u bij Valk Exclusief helemaal goed, want wij hebben meerdere luxe vakantiebungalows te huur. Op die manier verzekert u zichzelf van een geweldige vakantie waar u later met plezier op terugkijkt. De vakantiewoningen zijn online te boeken en gemakkelijk bereikbaar met de auto. Boekt u online? Bij Valk Exclusief betaalt u geen reserveringskosten en dus bespaart u op een vakantie in Akersloot of Leeuwarden. Uiteraard heeft u in uw vakantiewoning gratis wifi tot uw beschikking en wordt u uitgerust wakker op de comfortabele bedden. Reserveer daarom nu een vakantiehuis Noord Holland en geniet van een fijne vakantie in het noorden van Nederland.

Meer informatie over onze hotels