Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis Twente

Twente kenmerkt zich door prachtige landschappen, boerderijen en authentieke dorpen. Daarom is het logisch dat u voor uw vakantie op zoek gaat naar een vakantiehuis Twente. In plaats van in Twente vakantiehuis huren, is het boeken van een hotel ook een interessante optie. Bij het Van der Valk hotel in Hengelo kiest u namelijk voor een ruime maar gezellige familiekamer. Op die manier gaat u probleemloos met het hele gezin op vakantie in Twente. Ons hotel ligt centraal in Twente en beschikt over 203 ruime kamers en suites. Bovendien is het gemakkelijk bereikbaar en u ontvangt een gratis kopje koffie bij aankomst. Wat wilt u nog meer?

Boek een vakantiehuis Twente

Hotel Hengelo

Hotel Hengelo

  • Voor maximaal 4 personen
  • Badkamer met ligbad
  • Fitness center in het hotel
  • Restaurant, hotelbar en zonnig terras

Hotel Hengelo heeft verschillende suites en familiekamers waar u terecht kan als u opzoek bent naar een vakantiehuis in Twente

Vakantiehuis Twente huren? Ontdek hotel Hengelo

Een familiekamer boeken in ons hotel is een interessant alternatief voor een vakantiehuis Twente. Bij een vakantiehuis huren Twente maakt u zelf het ontbijt, terwijl u in ons hotel geniet van een compleet verzorgde maaltijd in de ochtend. Hoe fijn is het als er in de vakantie voor u wordt gezorgd? In een familiekamer heeft u ook altijd toezicht op de kinderen, terwijl u tegelijkertijd geniet van de nodige privacy. Dit maakt ons hotel geschikt voor gezinnen met kinderen. Bovendien hoeven de kids zich bij regenachtig weer niet te vervelen, want er is gratis wifi. Schijnt de zon uitbundig en wilt u graag iets leuks doen in de regio? Ga met elkaar op pad in nationaal park Sallandse Heuvelrug of laat u verrassen door het veelzijdige Enschede.

Vakantiehuis Twente: boek een familiekamer bij Valk Exclusief

Een vakantiehuis Twente boeken voor een korte vakantie in de Achterhoek? Maak het uzelf gemakkelijk en ga voor een familiekamer in het Van der Valk hotel in Hengelo. Bij ons bent u altijd verzekerd van de nodige luxe en comfort. Niet alleen het ontbijt wordt voor u verzorgd; onze chef-koks bereiden ook met liefde een topdiner voor uw gezin. Uiteraard is er ook voor de kinderen een speciaal menu. Samen met uw partner een drankje doen? Kom langs in de gezellige hotelbar en geniet van een wijntje of biertje inclusief een uitgebreide borrelplank. Daarom is een familiekamer bij Valk Exclusief dé oplossing voor een vakantiehuis Twente.

Bekijk al onze vakantiehuisjes