Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis Zuid Limburg

Op zoek naar een vakantiehuis Zuid Limburg voor een vakantie in het meest markante stukje Nederland? Breng uw vakantie Zuid Limburg door bij het Van der Valk hotel in de middeleeuwse steden Maastricht of Heerlen. Een hotelkamer of suite bij onze hotelketen is een uitstekend alternatief voor een luxe vakantiehuis Zuid Limburg. Wij verzekeren u van luxe en comfort en dat doen we ook nog eens voor het hele gezin. Want zelfs met een compleet gezin is het mogelijk om bij ons te overnachten. Kies daarom voor onze familiekamer waar ruimte is voor vader(s), moeder(s), kinderen en opa's en oma's. Staak uw zoektocht naar een vakantiehuis in Zuid Limburg en kies voor een compleet verzorgde vakantie bij Valk Exclusief in Heerlen of Maastricht.

Boek een vakantiehuis Zuid Limburg

 • Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen

  • Familiekamer voor max 6 personen
  • 2 slaapgedeeltes met afsluitbare deur
  • 1 kingsize bed en 1 stapelbed voor 4 kinderen
  • Bubbelbad in de badkamer
  • Zwembad fitness center in het hotel
 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  • Familiekamer voor max 4 personen
  • 2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed
  • Wellness center en zwembad in hotel
  • Fitness centrum

Op vakantie in Zuid-Limburg

Tijdens een korte of lange vakantie in Zuid-Limburg is er echt van alles te doen. Zowel Maastricht als Heerlen zijn fantastische steden om te winkelen of terrasjes te pakken. Bovendien zijn de plaatsen ideaal voor het maken van een historisch en cultureel interessante stadswandeling. Zoekt u liever wat meer de rust en ruimte op? Zuid-Limburg is zeer uitgestrekt en leent zich uitstekend voor allerlei buitenactiviteiten. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, het kan hier allemaal. De Grotten Van Valkenburg zijn eveneens een indrukwekkende attractie om u in onder te dompelen. U hoeft zich dus beslist niet te vervelen tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Zuid Limburg.

Vakantiehuis Zuid Limburg? Vier uw vakantie bij Valk Exclusief

Bent u online aan het speuren naar een vakantiehuis Zuid Limburg? Ontdek de familiekamers bij Valk Exclusief en ga met het hele gezin op vakantie in Maastricht of Heerlen. Naast een gezellig restaurant is er ook ruimte om te zwemmen of gebruik te maken van de verschillende wellnessfaciliteiten. De prachtige omgeving zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid en u geniet van gratis wifi. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt het beslist de moeite waard om te kiezen voor een hotelkamer in plaats van een vakantiehuis Zuid Limburg. Kom daarom uw vakantie vieren in het zonnige zuiden van Nederland en verzeker u van een bourgondisch verblijf.

Meer informatie over onze hotels