Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuisje Achterhoek

Wilt u een vakantiehuisje huren in de Achterhoek voor ontspanning en gezelligheid? In plaats van een vakantiehuisje Achterhoek kunt u ook de keuze maken voor het Van der Valk hotel Hengelo. Met 203 ruime kamers en suites is er altijd een passende hotelkamer beschikbaar. Overnachten is ook mogelijk als u zoekt naar een vakantiehuisje Achterhoek met hond. Huisdieren zijn namelijk toegestaan in de hotelkamers op de begane grond. Neem dus gerust uw viervoeter mee op vakantie in de Achterhoek. Dat scheelt u weer de nodige dure pensionkosten. Bovendien is het een stuk gezelliger als de hond mee is en daarom is hotel Hengelo een aantrekkelijk alternatief voor een vakantiehuisje Achterhoek.

Boek een vakantiehuisje Achterhoek

Hotel Hengelo

Hotel Hengelo

  • Meerdere familiekamers voor max 4 personen
  • Prachtig Live Cooking restaurant
  • Gezellige hotelbar en zonnig terras
  • Fitness center
  • Fietsverhuur

Hotel Hengelo is centraal gelegen in de prachtige Achterhoek. Kom overnachten in Hengelo en geniet van de rustgevende omgeving.

Vakantiehuisje Achterhoek 2 personen

Het Valk Exclusief hotel in plaats van een vakantiehuisje Achterhoek is om meerdere redenen interessant. Ons hotel in Hengelo ligt namelijk midden in de Achterhoek en dus vertoeft u op een prachtige locatie. Dankzij de centrale ligging in het prachtige Twente zijn er volop mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Ruurlo is bijvoorbeeld een mooi dorpje en ligt in het zuiden van de Achterhoek. Het hoogtepunt is Kasteel Ruurlo, een eeuwenoude buitenplaats met slotgracht waar tegenwoordig het Museum MORE is gevestigd. Geniet u van een stadswandeling in een mooie stad? Bezoek dan Zutphen aan de IJssel. In de middeleeuwen was Zutphen een belangrijk handelscentrum. Wandelen in groen en bosrijk gebied doet u nabij de Lochemse Berg. Genoeg mogelijkheden dus voor een fijne vakantie met of zonder hond.

Vakantiehuisje Achterhoek? Logeer bij Valk Exclusief in Hengelo

Betaalbaar en stijlvol overnachten, maar liever niet in een vakantiehuisje Achterhoek? Maak dan de keuze voor het Van der Valk hotel in Hengelo. We heten u graag welkom met een gratis drankje. We hebben al veel gasten een fijn onderkomen geboden en we gunnen ook u een prettig verblijf. Bekijk daarom ons aanbod hotelkamers en reserveer een kamer of suite op de datum waarop u er tussenuit wilt. De auto parkeert u bij het hotel en natuurlijk komt u eten in ons gezellige restaurant. Bovendien is het ook mogelijk om lekker actief bezig te zijn in de fitnessruimte. Valk Exclusief biedt dus veel meer dan alleen maar een vakantiehuisje Achterhoek.

Bekijk al onze vakantiehuisjes