Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Valkenburg

Bent u op zoek naar een hotel bij Valkenburg? Dan zit u bij ons zeker goed. Ons hotel bij Valkenburg is in Maastricht gelegen op een kleine vijftien autominuten. Dat maakt ons hotel bij Valkenburg natuurlijk dé ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in Zuid-Limburg. Ook onze andere hotels in Zuid-Limburg bevinden zich op minder dan 30 minuten rijden van Valkenburg.

Bekijk ons hotel dichtbij Valkenburg

Arrangementen bij hotel Valkenburg

Bij Van der Valk Exclusief-hotel Maastricht vinden we het belangrijk dat u niet teveel betaalt voor een overnachting. Uiteraard overnacht u normaal gesproken al in alle luxe die u zich kunt wensen, maar we bieden ook tal van arrangementen aan. Bij deze arrangementen worden hotelovernachtingen gecombineerd met een toeristische attractie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Plopsaland arrangement? Bij dit arrangement overnacht u in ons hotel bij Valkenburg en heeft u tenminste één dag toegang tot Plopsaland. Door het boeken van een arrangement weet u als gast in ons hotel zeker dat u niet teveel betaalt. Naast het Plopsaland arrangement hebben we ook tal van andere combi-aanbiedingen. Kijk gerust eens rond tussen de arrangementen om te zien of er iets voor u bij zit.

Het goedkope hotel bij Valkenburg

Wanneer u van plan bent om een weekendje naar Valkenburg te gaan is een plaats om te overnachten erg belangrijk. Doordat ons hotel op slechts vijftien autominuten van Valkenburg ligt zijn wij een zeer geliefd hotel bij Valkenburg. Bij ons betaalt u nooit teveel, en onze prijzen zullen ook nooit afhankelijk zijn van de drukte in Valkenburg zelf.

Kom eten in ons restaurant

Schuif ook gezellig aan in ons restaurant. Na een drukke dag, of juist nog voor de drukke dag begonnen is. Wij bieden iedere ochtend een ruim ontbijt en lunchbuffet aan. Pak gerust een bordje en eet gezellig mee. Daarnaast kunt u 's avonds heerlijk genieten in ons à-la-carterestaurant. Naast de echte Van der Valk-klassiekers bieden we u ook seizoensgebonden gerechten aan. Al onze gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten, afkomstig van telers in de omgeving.

Meer informatie over onze hotels