Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk nabij het IJsselmeer

Wilt u binnenkort een paar dagen weg naar een van de mooiste plekken van Nederland? Boek dan een Valk Exclusief hotel nabij het IJsselmeer. Een hotel nabij het IJsselmeer is ideaal voor natuurliefhebbers, die even willen ontsnappen uit de drukte van het dagelijks bestaan. Wilt u heerlijk wandelen of met een boot het Ijsselmeer op? Kies dan voor een van onze Valk Exclusief hotels in de buurt van het IJsselmeer. Vanaf onze hotels in Emmeloord, Sneek en Wieringermeer bent u zo bij het IJsselmeer en geniet u van alle luxe en comfort die u nodig heeft om te ontspannen.

Boek een hotel nabij het IJsselmeer

Een fantastische vakantiebestemming voor avonturiers

Veel mensen kiezen voor een hotel nabij het IJsselmeer voor een avontuurlijke vakantie. Na een korte auto rit kunt u bij het IJsselmeer wandelen of huur een fiets en kies ervoor om vanuit het hotel te fietsen. Het IJsselmeer verkent u natuurlijk met een boot en op verschillende plekken kunt u kanoën of (kite)surfen. Na een actieve dag kunt u bij ons in het hotel, waar alles voor u geregeld is, heerlijk ontspannen in de wellness of zwembad. De dag afsluiten met een heerlijk diner? We verwelkomen u graag in ons restaurant. Wanneer u deze luxe zoekt zijn onze Valk Exclusief hotels precies wat u zoekt. Overdag kunt u op avontuur in de omgeving en ’s avonds kunt u genieten van luxe en comfort in onze prachtige hotels. De volgende ochtend schuift u natuurlijk aan bij ons heerlijke hotelontbijt, voordat u weer op pad gaat. Gaat u binnenkort met uw partner of het hele gezin een paar dagen weg naar het IJsselmeer? Boek dan een van onze hotels in de buurt en verheug u op een onvergetelijke vakantie.

Heerlijk ontspannen in onze hotels bij het IJsselmeer

Een hotel nabij het IJsselmeer heeft voordelen, zo kunt u in Hotel Emmeloord, Almere en Sneek gebruik maken van wellness faciliteiten. Gaat u een dag zwemmen of surfen in het IJsselmeer of maakt u een flinke fietstocht, dan kunt u de dag lekker ontspannen afsluiten. Een aantal Valk Exclusief hotels hebben tevens suites met jacuzzi’s en een privé sauna die u kunt boeken voor een bijzondere gelegenheid.

Kies onze hotels in Sneek, Emmeloord en Wieringermeer en geniet van een welverdiende vakantie op een van de mooiste plekken van Nederland!

Bekijk alle arrangementen