Direct naar de contentDirect naar de footer

Verrassingsweekend

Bent u op zoek naar de ideale verwennerij voor bijvoorbeeld uw partner, een goede vriend of vriendin of een pasgetrouwd stel? Geef dan een verrassingsweekend in een luxueus hotel cadeau. En de verrassing is natuurlijk pas echt compleet als blijkt dat u een kamer met een bubbelbad of een compleet arrangement heeft geboekt!

Boek een verrassingsweekend

Romantiek en comfort tijdens een verrassingsweekend

Een weekendje weg is soms precies datgene wat men nodig heeft. Een luxueus hotel is bovendien dé plek om even tot rust te komen, te ontspannen en het hoofd leeg te maken. Een verrassingsweekend boeken bij Valk Exclusief is dan ook het perfecte cadeau voor iedereen die het verdiend heeft. Gaat u voor een romantisch verrassingsweekend? Boek dan een luxe suite met whirlpool of bubbelbad. Wilt u tijdens uw verrassingsweekend vooral voor comfort zorgen? Boek dan een hotelkamer met arrangement. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement waarbij het ontbijt en het diner zijn inbegrepen, of voor een arrangement inclusief Live Cooking, fietsverhuur of fles champagne op de kamer. Het is maar net waar u of uw gasten het meest van zullen genieten. Van één ding kunt u echter altijd op aan: onze hotels zullen er alles aan doen om uw overnachting een onvergetelijke ervaring te maken!

Verrassingsweekend Nederland

Voor een geslaagd verrassingsweekend hoeft u natuurlijk niet perse ver weg te reizen. Bij Valk Exclusief vindt u moderne hotels door heel Nederland. Zo kiest u dus gewoon de omgeving die u het meest aanspreekt of die voor u het beste te bereiken is. Daarnaast heeft u keuze uit hotels met verschillende faciliteiten. Zo staan sommige van onze hotels bekend om hun ideale ligging, terwijl andere uitblinken dankzij de wellness, fitness en het zwembad dat u in het hotel vindt. Alle hotels zijn overigens voorzien van een restaurant en hotelbar, waar u of uw gasten het verrassingsweekend in stijl kunnen beginnen of afsluiten. Bent u enthousiast geworden over een verrassingsweekend in Nederland? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan kamers of suites met bubbelbad en onze arrangementen, en vindt het ideale cadeau voor iedereen die in de watten gelegd moet worden!

Meer informatie over onze hotels