Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Walibi Arrangement

Bent u op zoek naar een arrangement bij Walibi Holland? Kom dan overnachten bij Van der Valk Harderwijk. Ons hotel is gelegen op slechts 15 autominuten van het bekende pretpark, en daarnaast bieden wij het beste Walibi arrangement dat u zich maar kan wensen. Een dagje Walibi en overnachten kan bij ons.

Boek een arrangement dichtbij een attractiepark

Een weekendje Walibi met korting? Het kan bij ons

Door onze goede banden met Walibi Holland is het voor ons mogelijk om een uiterst aantrekkelijk Walibi arrangement samen te stellen. Met dit Walibi arrangement overnacht u in ons hotel en heeft u toegang tot het pretpark. Bent u klaar voor een ritje in de Goliath, de Condor of The Speed of Sound? Wacht dan niet langer en boek uw Walibi arrangement vandaag nog.

Andere activiteiten in de buurt

Wilt u liever iets langer blijven dan de duur van uw Walibi arrangement en andere plekken in de regio bezoeken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan het Dolfinarium in Harderwijk of een dagje shoppen in bijvoorbeeld Almere, Amersfoort of Apeldoorn? Vanuit ons hotel in Harderwijk bent u snel in al deze steden.

Heerlijk dineren in Harderwijk

Naast dit arrangement en de tal van andere activiteiten die te beleven zijn in de regio, is het ook mogelijk om bij ons heerlijk, en in stijl, te dineren. De menukaart van ons à-la-carte restaurant bestaat uit een ruime keuze in traditionele gerechten uit de Franse keuken. Maar ook bijzondere gerechten uit andere keukens zijn op onze menukaart terug te vinden.

Locatie en bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Harderwijk is gelegen in de Gelderse plaats Harderwijk. Het hotel is gelegen langs de A28 en de N302, waardoor het vanuit het hele land goed te bereizen is. Ook wanneer u met het openbaar vervoer reist, is het erg makkelijk om bij ons te overnachten.

Meer informatie over Hotel Harderwijk