Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend Duinrell

Een weekend Duinrell is voor elk gezin een geweldige ervaring die niet snel vergeten zal worden. Het leuke aan een uitje naar Duinrell is dat er genoeg vertier is voor alle leden van het gezin. U kunt namelijk niet alleen spetteren in het Tikibad dat voorzien is van 16 unieke glijbanen, maar ook het attractiepark heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Met een mooie aanbieding van Duinrell, kunt u vaak voor een voordelige prijs een weekend naar Duinrell met uw gezin.

Boek een weekend Duinrell

Bereik uw hotel in 13 minuten

Een weekend naar Duinrell wordt natuurlijk pas echt compleet als u kunt overnachten in een hotel waar aan alles is gedacht. Gelukkig is het Van der Valk hotel Leiden zo'n hotel waar u een heerlijke overnachting kunt boeken. Het hotel ligt op 13 autominuten afstand van Duinrell, zodat u na een lange en enerverende dag niet lang hoeft te reizen naar een bestemming om te overnachten.

In stijl overnachten tijdens een weekend Duinrell

De stijlvolle kamers in het Van der Valk hotel in Leiden zijn allemaal voorzien van een ligbad en een aparte douche. Daarnaast kunt u heerlijk dineren in het à la carte restaurant en is het ook mogelijk om daar het ontbijt te nuttigen. Wilt u liever wat langer blijven liggen? Maak dan gebruik van de luxe roomservice en laat uw ontbijt op de kamer serveren.

Boek een last minute Duinrell en profiteer van een Duinrell aanbieding

Wilt u ook graag een gezellig weekend in Duinrell ervaren en daarbij een overnachting boeken in het Van der Valk hotel in Leiden? Met een Duinrell Actie kunt u een weekend weg boeken met een mooie Duinrell korting. Door het weekend weg te combineren met een overnachting in het luxe Van der Valk hotel, heeft u echt het gevoel dat u er even tussenuit bent geweest. Na het weekend zult u weer genoeg opgeladen zijn om er weer fris tegenaan te kunnen.

Meer informatie over Hotel Leiden