Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant A1

Bent u op zoek naar een wegrestaurant dat centraal ligt in Nederland én zich dicht bij alle belangrijke toegangswegen bevindt? Kijk dan niet verder dan het Wegrestaurant A1 Apeldoorn. Hiervandaan bereikt u binnen de kortste keren alle grote en belangrijke trekpleisters van ons land. Wilt u daarna ook bij ons overnachten? Combineer het wegrestaurant A1 dan met een verblijf in ons Van der Valk-hotel in Apeldoorn.

Bekijk ons Wegrestaurant A1

Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn

  • 151 royale kamers en luxe suites
  • Een modern Wellness center en binnenzwembad
  • Gratis gebruik van fitness center
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Ontdek natuurgebied de Veluwe

Ons hotel bevindt zich in de buurt van het knooppunt tussen de rijksweg A1 en A50. Onderbreek u rit voor een maaltijd of overnachting in ons luxe 4* hotel.

Eten in Wegrestaurant A1

Bij het Wegrestaurant A1 Amersfoort weten we als geen ander hóe belangrijk goed eten is – en dat niet alleen. We willen u, naast heerlijk eten, ook een onvergetelijke ervaring bezorgen en bieden u zodoende eerlijk, gezond en lekker eten.

Dat kan 's ochtends, 's middags én 's avonds. In de ochtend kunt u, op doordeweekse dagen, tussen 06:30 en 11:00 bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. In het weekend beginnen we in Wegrestaurant A1 ietsje later: om 07:00. We bieden u een uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke, verse broodjes, sappen, fruitsalades en méér.

Tussen 11:00 en 14:00 schuift u bij Wegrestaurant A1 aan voor de perfecte lunch. U kunt kiezen van de kaart, maar ook gebruik maken van het eveneens uitgebreide lunchbuffet. 's Avonds geniet u in ons restaurant van klassieke en moderne Van der Valk-gerechten.

U kunt het restaurant A1 Amersfoort ook bezoeken als u geen gast bent in een van onze hotels. We verwelkomen namelijk veel mensen die speciaal terugkomen voor onze menukaart.

Wegrestaurant A1 Amersfoort Apeldoorn

Mocht u uw ontbijt, lunch of diner in Wegrestaurant A1 wél willen combineren met een verblijf in een van onze hotels, dan kan dat natuurlijk altijd. Wegrestaurant A1 ligt in een groene omgeving en in de buurt van het nationale park Hoge Veluwe. Ons hotel in Apeldoorn is wat dat betreft de beste optie voor een verblijf. Met het beroemde Paleis het Loo en de Apenheul heeft de stad natuurlijk haar bekende attracties, maar het hotel zelf mag er ook zijn en heeft een tuin van maar liefst twintig hectare groot. We hebben ook een proeftuin waar u doorheen kunt lopen en mag proeven van onze groenten en fruit.

Ervaar zelf de smaak en de prachtige omgeving en boek vandaag nog uw kamer in Van der Valk Apeldoorn.

Meer informatie over onze hotels