Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant A15: Van der Valk hotel Vianen

Onderweg op de A15 of staat er een tripje op het programma dat u tijdens etenstijd langs deze verkeersader stuurt? Dan bent u pas echt goed voorbereid wanneer u ook zo'n uitstekende optie hebt als het Van der Valk wegrestaurant aan de A15. Op een klein afstandje van slechts 19 minuten rijden vindt u het Van der Valk hotel Vianen. Ons klassevolle restaurant is de ideale keuze als wegrestaurant aan de A15 voor wie heerlijk wil tafelen.

Boek een Wegrestaurant A15

De routebeschrijving

Ons leuke wegrestaurant aan de A15 in de Betuwe is gelegen in Vianen op slechts enkele kilometers van Utrecht. Rijd dus vanaf de A15 richting Utrecht. Komt u op de A2 terecht? Neem afrit nr. 11 Vianen en enkele honderden meters verder vindt u ons hotel al. Komt u via de A27? Neem afrit nr. 27 Vianen. Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Kwalitatief wegrestaurant aan de A15

Ons wegrestaurant aan de A15 staat bekend om zijn kwalitatief uitstekende eten voor een eerlijke prijs. Een prettige sfeer is daarbij belangrijk en natuurlijk ook een persoonlijke service. U kunt komen lunchen, brunchen en dineren en bovendien is er tijdens het weekend en op vrijdag een Live Cooking buffet. Komt u met kinderen? Dan is het Kenny koken concept misschien wel voor u weggelegd. Elke vrijdag dineert u heerlijk in het Live Cooking restaurant terwijl de kinderen culinair bezig worden gehouden.

Genieten van mooie arrangementen in combinatie met wegrestaurant

Het Van der Valk Exclusief hotel Vianen biedt heel wat meer dan enkel culinair genot. Zo is er een uitgebreid wellness centrum met een verfrissend zwembad, massage en een fitness. Waarom dan ook geen bezoekje aan ons wegrestaurant aan de A15 combineren met een nachtje verblijf om even helemaal de batterijen op te laden? Van der Valk heeft altijd wel een paar leuke arrangementen in petto inclusief lekker tafelen.Er is altijd wel een arrangement dat bij u pa

Meer informatie over onze hotels