Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant A27

Hotel Vianen is een van de beste Van der Valk wegrestaurants in Nederland aan de A27. De zeer centraal gelegen plek van het wegrestaurant aan de A27 biedt veel rust, een uitstekend restaurant, luxe accommodaties en zelfs de mogelijkheid om te gaan fietsen via onze hotelfietsen. Hotel Vianen ligt als wegrestaurant aan de A27, maar is ook zeer goed te bereiken vanaf de A2 en ligt op nog geen 10 minuten van de A15.

Boek een Wegrestaurant A27

Luxe wegrestaurant aan de A27

De centrale ligging van Hotel Vianen maakt het een zeer geliefd wegrestaurant aan de A27 bij Utrecht. U doet het gemakkelijk aan voor een heerlijke lunch en gezellig diner. Wij hebben de tafel al voor u gedekt. Kom genieten met zijn tweetjes, het gezin en de hele familie. Vrijdag, zaterdag en zondag geniet u van Live Cooking, we organiseren gezellige zondag brunches en kookactiviteiten voor de kinderen op vrijdag. Neemt u plaats in het à la carte restaurant en laat u verwennen met groenten van het seizoen en diverse vlees- en visgerechten. Blijft u slapen? We hebben ruime suites waar u geniet van alle gemakken. We hebben tevens luxe wellness suites en suites met ieder een eigen thema. Wanneer u in het hotel verblijft, kunt u gebruik maken van het zwembad en onze wellnessfaciliteiten.

Veel te zien en te doen bij ons Van der Valk wegrestaurant en hotel

Het wegrestaurant aan de A27 naar Breda heeft veel te bieden. Het wegrestaurant aan de A27 bij Vianen ligt namelijk vlakbij het historische hart van Vianen zelf. Bezoek het Vianen Stedelijk Museum en maak een fietstocht door de groene omgeving. Vanuit Vianen ben je zo (ook met het openbaar vervoer) in hartje Utrecht. Het mooie Van der Valk wegrestaurant aan de A27 ligt zeer centraal, maar toch in een zeer rustige omgeving. Ontdek ook onze speciale arrangementen en kortingen. Zo wordt uw verbijf in ons goede Van der Valk wegrestaurant en hotel extra de moeite waard!

Meer informatie over onze hotels