Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant A50 Apeldoorn

Het wegrestaurant aan de A50 in Apeldoorn is voor iedereen die cultuur en natuur met elkaar wil combineren. Vanuit ons wegrestaurant met hotel bent u met de auto of de fiets binnen een kwartier in het centrum van Apeldoorn. Tevens bent u met een kwartier in de auto bij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Een centrale ligging in Nederland met tal van activiteiten om u heen. En niet alleen is de ligging van het wegrestaurant aan de A50 in Apeldoorn ideaal, ook de faciliteiten van dit hotel zijn zeker het ontdekken waard.

Boek een Wegrestaurant A50 Apeldoorn

Een dagje erop uit vanuit Van der Valk Exclusief Apeldoorn

Apeldoorn is de perfecte stad om er een dagje erop uit te gaan. Deze groene stad met zijn vele stadsparken ademt een gemoedelijke sfeer uit. In het centrum slentert u langs bekende winkelketens en in de zijstraten vindt u gezellige boetiekjes. En in de avond is er ook van alles te doen, zoals bowlen, een film kijken in de bioscoop, een voorstelling bezoeken in Theater Orpheus of ontdek één van de gezellige cafés.

Vanuit wegrestaurant A50 Apeldoorn zo de natuur in

Als u een bezoek brengt aan wegrestaurant aan de A50 in Apeldoorn mag een uitstapje naar de natuur absoluut niet ontbreken. Ontdek dit prachtige stuk Nederland op de fiets met één van onze hotel fietsen. Fiets in een klein halfuur naar het Beekbergerwoud, ooit het laatste oerbos van Nederland. Tevens bent u in een klein halfuur fietsen al bij Paleis het Loo en voor een ontspannen middagje relaxen fietst u met een halfuur naar recreatiegebied Bussloo.

Waarom wegrestaurant A50 in Apeldoorn?

Niet alleen de prachtige omgeving van wegrestaurant A50 in Apeldoorn, maar ook de faciliteiten van dit Van der Valk Exclusief hotel zijn meer dan de moeite waard. Na een drukke dag komt u lekker bij in onze hotelbar, waar u een kop koffie/thee of een borrel wordt aangeboden. In ons restaurant geniet u van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner waarbij we u een diverse kaart aanbieden. Check bij de receptie of online onze speciale arrangementen en kortingen.

Meer informatie over onze hotels