Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant A50: Van der Valk Apeldoorn

Moet u in Apeldoorn of omgeving zijn of simpelweg langs Apeldoorn passeren voor een zakelijke trip of een vakantie? Dan kan de trek ineens toeslaan en is een kwalitatief restaurant langs de A50 exact wat u nodig hebt. Een dergelijk wegrestaurant aan de A50 vindt u in het Van der Valk Exclusief hotel Apeldoorn. Vlot bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid en een bewezen kwaliteit is heerlijk tafelen in ons restaurant een gegeven.

Boek een Wegrestaurant A50

Onze locatie

Het Van der Valk hotel Apeldoorn ligt op slechts een steenworp afstand van de A50 aan de rand van Apeldoorn. Vanaf de A50 neemt u afslag 24-Apeldoorn richting de N345. 500 meter verder vindt u bij de Landgoedlaan ons wegrestaurant aan de A50 in Apeldoorn.

Kwalitatief hoogwaardig wegrestaurant aan de A50

Het Van der Valk Exclusief hotel Apeldoorn staat bekend om eerlijk, lekker en gezond eten. Bovendien zijn de opties legio. Wilt u brunchen? In een schitterende locatie dineren? Of genieten van bijvoorbeeld live cooking? Dat kan allemaal in ons wegrestaurant A50. Ons restaurant is zojuist vernieuwd en biedt een open keuken met een seizoensgebonden kaart. Genieten van nog extra voordelen en kortingen? Dat kan als u in bezit bent van de exclusieve Restaurant ID. Met deze exclusieve kaart krijgt u elke maand de leukste promoties en aanbiedingen onder ogen. Een vroege trek? In de ochtend kunt u elke weekdag reeds vanaf 06:30 in ons wegrestaurant aan de A50 terecht, tijdens het weekend vanaf 07:00 uur.

Genieten van extra arrangementen Van der Valk Exclusief hotel Apeldoorn

Het Van der Valk Exclusief hotel Apeldoorn is nog veel meer dan enkel een wegrestaurant aan de A50. Zo is er ook een lekker ontspannen hotelbar, kunt u na het dineren rustig een nachtje doorbrengen in alle comfort en luxe of genieten van een deugddoende wandeling in de tuin van maar liefst 20 hectare. Van der Valk heeft altijd wel een paar leuke arrangementen in petto inclusief heerlijk diner. Profiteer ervan!

Meer informatie over onze hotels