Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant A58

Hotel Van der Valk Tilburg en het wegrestaurant langs de A58 ondergingen recent een opmerkelijke gedaanteverwisseling. Het overbekende wegrestaurant langs de A58 ging grotendeels tegen de vlakte en moest plaats ruimen voor fastfood restaurants vlakbij het Van der Valk hotel Tilburg. Het Van der Valk hotel Tilburg ligt centraal midden het groen van de provincie Noord-Brabant. In het Van der Valk Exclusief Hotel Tilburg is het niet alleen prettig, aangenaam en comfortabel overnachten. Het is ook een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele bezienswaardigheden in de buurt. Het wegrestaurant langs de A58 is meteen een verre herinnering

Boek een kamer in Tilburg

De Efteling

De Efteling

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud. Bekijk nu alle attractieparken in de buurt van de Valk Exclusief hotels.

Meer informatie

Festiviteiten en evenementen

Behalve om het groene karakter is Tilburg vooral bekend om zijn vele festiviteiten en evenementen. We denken dan aan het Festival van het Levenslied, aan de vele popconcerten en aan de vermaarde Tilburgse kermis. Vlakbij het vroegere wegrestaurant langs de A58 en het Van der Valk hotel Tilburg, ligt De Efteling, een van de grootste familieparken van Europa. Een bezoek aan De Efteling is een belevenis die u zelden vergeet. Dat is te danken aan zijn vele boeiende attracties en aan de schitterende uitbeelding van de meest bekende sprookjes.

Safaripark De Beekse Bergen

Een andere topper dichtbij het vroegere wegrestaurant langs de A58 is Safaripark De Beekse Bergen, het grootste wildlife park van Europa. Met de jeep op safari tussen alles wat in de wildernis leeft, kan het nog spannender? De allerkleinsten kunnen in Speelland naar hartenlust ravotten.

Bossen en vennen

Tilburg benadrukt met De Oisterwijkse bossen en de vennen van Oisterwijk zijn groen karakter. Beiden vormen een waardevol natuurgebied die vanuit het vroegere wegrestaurant langs de A58 en nu vanuit Valk exclusief makkelijk bereikbaar zijn. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen zijn dan weer het grootste aaneengesloten stuifzand gebied van Europa.

Enclave Baarle-Nassau

Een aparte attractie vormen de enclaves Baarle-Nassau en Baarle Hertog. Twee unieke dorpjes waar u van Nederland naar België wandelt en omgekeerd. De enclave is niet alleen bekend vanwege lage accijnzen. Het is er aangenaam vertoeven met mooie wandel- en fietspaden dwars door de afwisselende landschappen van dit typische grensgebied.

Hotel Tilburg Van der Valk Hotel Tilburg

Hotel Tilburg is een typisch Van der Valk hotel met comfortabele kamers en alle nodige infrastructuur. Is een weekendje Tilburg iets voor jou? Boek dan snel!

Meer informatie over onze hotels