Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant aan de A59

Een lange trip aan het ondernemen óf in het verschiet? Dan kan het gebeuren dat uw maag beslist dat het voldoende is geweest. Het is daarom niet verkeerd om even op voorhand op te zoeken wat de opties zijn qua wegrestaurants. Niets is immers minder leuk dan stoppen voor een lekker hapje en een smakeloze brij voorgeschoteld te krijgen. Op zoek naar een leuk en kwaliteitsvol wegrestaurant aan de A59? Dan is het Van der Valk-hotel in Tilburg exact wat u zoekt. Een culinair hoogtepunt zonder uren om te moeten rijden.

Bekijk ons Wegrestaurant A59

Hotel Tilburg

Hotel Tilburg

  • 149 royale kamers
  • A la carte en live cooking restaurant
  • Skybar en daktuin
  • Modern wellness- en fitness centrum
  • Binnenzwembad

Direct aan de A58, hotel Tilburg

Eten in de bruisende omgeving van Tilburg

Het Van der Valk-hotel Tilburg is een uitstekende keuze als wegrestaurant aan de A59. Zo bieden wij een ruime en gratis parking aan én is ons restaurant de ideale uitvalsbasis voor een bruisende omgeving. Zo ligt niet alleen de prachtige stad Tilburg zelf op een steenworp afstand, maar is ook de Efteling vlakbij terug te vinden, net als safaripark Beekse Bergen. Met het gezin op doorreis of op de weg terug van één van deze locaties? Dan is ons wegrestaurant nabij de A59 geknipt om energiek aan de dag te beginnen of de batterijen eventjes opnieuw op te laden.

Wegrestaurant A59: culinaire traktatie

Ons wegrestaurant aan de A59 biedt een uitgebreide menukaart voor ieder moment van de dag. Of u nu op zoek bent naar een ontbijt, een brunch, een lunch of een diner: u bent bij ons aan het juiste adres. Ons à la carte-restaurant werkt uitsluitend met verse ingrediënten en is bovendien sfeervol en gezellig ingericht. Voor een speciale ervaring is er iedere zaterdagavond een live cooking dinnerbuffet. Tot slot hebben we bij Van der Valk service hoog in het vaandel. Heeft u speciale of specifieke vereisten wat betreft uw voedsel? Laat het ons gerust weten.

Wegrestaurant nabij de A59? Met een arrangement of een diner deal valt dat nog goedkoper uit!

Meer informatie over onze hotels