Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant Zwolle

Als u vanuit het noorden komt rijden over de A28, dan ziet u vlak voordat u Zwolle in rijdt het prachtig vormgegeven wegrestaurant Zwolle. In 2013 heeft het hotel zijn deuren geopend en het is een echte blikvanger te noemen. Als u op de snelweg rijdt, lijkt het alsof Van der Valk Zwolle zweeft in de lucht. Maak niet alleen kennis met het hotel, maar leer de prachtige stad Zwolle kennen en zijn mooie, groene omgeving.

Boek een Wegrestaurant Zwolle

Ontdek de machtige Hanzestad

Als u een bezoek brengt aan wegrestaurant Zwolle, kunt u een bezoek aan het centrum van Zwolle niet laten liggen. Binnen een kwartier rijden bent u in het centrum waar u de Middeleeuwen nog proeft. Ontdek de karakteristieke gevels, beklim de bekende Peperbus, ga shoppen in één van de gezellige straten of maak een prachtige wandeling langs de groene grachten. Aan het einde van de middag zoekt u de zon op op één van de vele terrassen en geniet u nog na van deze heerlijke, ontspannende dag.

Nog meer moois in de omgeving van Van der Valk Hotel Zwolle

Zwolle is niet de enige Hanzestad in de provincie Overijssel. Vanuit wegrestaurant Zwolle maakt u ook eenvoudig uitstapjes naar de andere Hanzesteden, zoals Hattem, Hasselt, Kampen en Deventer. Allemaal historische steden met veel sfeer en prachtige oude gebouwen. En als u liever een dagje de natuur in gaat, breng dan een bezoek aan het bekende Giethoorn en vaar met een fluisterbootje door de gezellige wateren. Een uitstapje naar de Veluwe is ook zo gemaakt voor een mooie wandeling of fietstocht.

Kom eten in wegrestaurant Zwolle

We raden u aan om u zeker eens te laten verwennen door onze koks als u een bezoek brengt aan ons wegrestaurant Zwolle. In ons sfeervolle à la carte restaurant geniet u van een heerlijk diner. Op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond kunt u culinair en onbeperkt genieten van live cooking. De ochtend begint u in ons hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet en in de middag serveren wij natuurlijk een goede lunch voor u. Mogelijkheden genoeg dus in ons wegrestaurant Zwolle.

Meer informatie over onze hotels