Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant Apeldoorn

Van der Valk wegrestaurant Apeldoorn is "the place to be!" Hier staat lekker eten op het menu, dus kom onderweg even dineren of brunchen in ons excellente hotel en wegrestaurant! U kunt er ook comfortabel uitrusten in een goede voorziene hotelkamer. Elk Van der Valk hotel en wegrestaurant ligt aan, of in de buurt van een snelweg en u boekt een tafel in ons wegrestaurant eenvoudig online.

Reserveer een tafel bij Wegrestaurant Apeldoorn

Hotel en wegrestaurant Apeldoorn: even culinair bijtanken

Bent u bekend met onze uitstekende Van der Valk hotels en wegrestaurants? Probeer onze lekkere maaltijden eens uit. Of u nu in wegrestaurant Groningen eet, of een hotelkamer boekt in hotel en wegrestaurant Leeuwarden, u ervaart bij ons altijd luxe en comfort tegen een scherpe prijs. Wist u dat we al ontbijt serveren vanaf 06:30 en u kunt genieten van een uitgebreid lunchbuffet iedere maandag tot vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur? Bent u in het noorden van het land voor een zakelijke ontmoeting? Neem uw contacten mee naar onze gezellige dinerruimte en geniet onder uw zakengesprek van een heerlijk hapje en drankje in wegrestaurant Leeuwarden.

Van der Valk hotel en wegrestaurant Haarlem wacht op u

Rijdt u vanuit Noord-Holland naar Utrecht? Bent u in de buurt van Haarlem en u heeft gezonde trek? In wegrestaurant Haarlem kunt u heerlijk dineren, net zoals in ons wegrestaurant Breukelen. Bent u een vroege vogel en houdt u van een zakelijk gesprek tijdens het ontbijt? Kom dan met uw gasten ontbijten of lunchen. Onze wegrestaurants zijn goed bereikbaar. Ze liggen naast de hoofdsnelweg en u neemt gemakkelijk een afslag om te parkeren. Geniet op elk moment van de dag van onze maaltijden. Gebruik het à la carte menu voor een gastronomisch hoogtepunt of neem een kopje koffie met gebak in ons wegrestaurant Van der Valk.

U vindt onze locaties door het hele land. Kijk gewoon even op onze website Valkexclusief welk wegrestaurant bij u in de buurt is en neem die afslag! U bent welkom.

Meer informatie over onze hotels