Direct naar de contentDirect naar de footer

Zomervakantie in Nederland

Voor een onvergetelijke vakantie hoeft u niet per se naar het buitenland. Een luxe vakantiehuis huren Nederland is mogelijk bij Valk Exclusief. In Nederland zijn talloze bungalows en vakantiewoningen te huur, maar nergens vindt u zoveel luxe als bij onze hotelketen. Wij bieden u de keuze uit royale familiekamers, bungalows in Akersloot of boerderijwoningen in Leeuwarden. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dat maakt ons tot een interessant alternatief voor andere aanbieders van vakantiewoningen. Voor ieder budget en gezin hebben we meerdere accommodaties beschikbaar. Neem daarom snel een kijkje bij ons actuele aanbod en boek uw kamer of huisje online.

Boek een zomervakantie in Nederland

Een onvergetelijke vakantie zomer Nederland

U hoeft niet ver te reizen om de mooiste dingen te zien en de leukste activiteiten te ondernemen. Wilt u op zomervakantie in Nederland en pakt u dit graag groots aan? Kom dan logeren bij Valk Exclusief en selecteer een bungalow in Akersloot, een boerderijwoning in Leeuwarden of een familiekamer in een van onze andere hotels. De bungalows en boerderijwoningen zijn er voor twee tot zes personen en zijn van alle gemakken voorzien. Er is een keuken, luxe badkamer en meerdere slaapkamers. Bovendien liggen ze in een prachtig gebied en maakt u kosteloos gebruik van alle faciliteiten in het hotel. Waar u de zomervakantie in Nederland ook doorbrengt, in de omgeving van ieder vakantiehuis of hotel is van alles te ondernemen. Bezoek een leuke stad of breng met elkaar een dagje door in de dierentuin.

Vier de zomervakantie in Nederland bij Valk Exclusief

Bent u toe aan een zonnige en ontspannen zomervakantie in Nederland? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij berekenen geen reserveringskosten en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Bij zonnig weer geniet u van de tuin of doet u een drankje op een van onze hotelterrassen. 's Avonds dineert u in ons geweldige restaurant waar de chef-koks voor u een topdiner bereiden. Neemt u opa en oma graag mee op vakantie? Schroom niet, maar beleef met elkaar een fantastische tijd in een bungalow, boerderijwoning of familiekamer. Ga voor een vrolijke zomervakantie in Nederland en reserveer online bij Valk Exclusief. We zien u graag verschijnen!

Meer informatie over onze hotels