Direct naar de contentDirect naar de footer

Attractiepark Slagharen

Yihaaa! Zin om met je vrienden of familie samen erop uit te trekken en nieuwe herinneringen te maken? Voor een Wild West avontuur ga je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Bij Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush. Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment en kun je in het theater de 4d-film Rio bewonderen.

Western Wish Fall

Western Wish Fall

Dit najaar staat er een bijzondere wensboom op het Fonteinplein. En elke week gaat er een wens in vervulling. Vanaf 8 oktober is er weer Western Wish Fall. Het park is prachtig versierd met pompoenen, lampionnen, lampjes en strobalen. Hier kom je volledig in herfstsferen.

Kerst en oud & nieuw

Kerst en oud & nieuw

Vier jij Kerst in Slagharen? Vanuit het reuzenrad kijk je over een prachtig versierd park met duizenden twinkelende lichtjes. Schuif bij ons aan tafel voor een feestelijk kerstdiner. Dit maken we extra gezellig met muziek en entertainment voor de kinderen.

Valk Kids Clubcard voordeel

Valk Kids Clubcard voordeel

Als lid van de Valk Kids Club ontvang jij hartstikke fijne voordelen bij Slagharen, want jij krijgt 35% korting op je entreebewijs op vertoon van je Valk Kids Clubcard, wanneer je met minimaal twee betalende volwassenen het attractiepark betreedt!

Voorwaarden

Online reserveren is verplicht. Vergeet daarnaast niet je Valk Kids Clubcard mee te nemen, anders ontvang je helaas geen voordeel!

  • 1 kind 35% korting op een entreebewijs (geldig op de geldende dagprijs) met kortingscode SLKD35VLK*
  • Vul hier de kortingscode in.

* Deze actie is geldig tot 31-12-2022 en niet in combinatie met andere acties.

Kijk voor meer informatie over Attractiepark Slagharen op slagharen.com

Contactgegevens

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Tel: 0523 683 000
info@slagharen.com

Dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00

Neem een kijkje

Het was net een sprookje!
Celine
9 jaar
Ik vond de speurtocht heel erg leuk!
Ivo
7 jaar