Direct naar de contentDirect naar de footer

Yihaa! Je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken op op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Naast de vele attracties ontdek je ook straatenterainment. Heb je van al die avonturen trek gekregen? in het park kun je smullen van heerlijke belegede broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Aan één dag Wild West niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Neem een kijkje

Valk Kids Clubcard = voordeel

Valk Kids Clubcard = voordeel

Als lid van de Valk Kids Club ontvang jij hartstikke fijne voordelen bij Slagharen, want jij mag naar binnen op vertoon van je Valk Kids Clubcard, wanneer je met minimaal twee betalende volwassenen het attractiepark betreedt!

  • 1 kind 50% korting per 2 betalende volwassenen met de kortingscode VLKSLKD50

Vul de kortingscode in op slagharen.com/actiecode.

* Niet in combinatie met andere acties.

Ik wil er heen!

Niemand wil teleurgesteld moeten worden, daarom wordt het aangeraden om vooraf te boeken. Dit kan gemakkelijk online, maar je kan ze natuurlijk ook even bellen of mailen.

Vergeet niet je Valk Kids Clubcard mee te nemen, anders ontvang je helaas geen voordeel!

Meer informatie

Waar?

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

info@slagharen.com

Tel: 0523 683 000

Vrijdag van 09:00 tot 20:00
Zaterdag tot Donderdag van 09:00 tot 17:00

Het was net een sprookje!
Celine
9 jaar
Ik vond de speurtocht heel erg leuk!
Ivo
7 jaar