Direct naar de contentDirect naar de footer
Join the club!
Join the club!

Maak je eigen Kids ID aan

Kids ID bij de Valk Kids Club

Wil jij ook ook sparen voor leuke gadgets en/of fijne voordelen bij geselecteerde en aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden? Word dan lid van de Valk Kids Club met jouw eigen Kids ID en ontvang je Valk Kids Clubcard in de bus.

Nog geen Kids ID? Maak deze aan met het Valk Account van je (groot)ouders!

Ja, ik wil een Kids ID

Stempels sparen

Stempels sparen

Spaar stempels in je Valk Kids paspoort met je Kids ID voor leuke gadgets en producten! Je ontvangt een stempel in je digitale Valk Kids paspoort bij elke a la carte kidsmenu, (Live Cooking) brunch of (Live Cooking) diner bij één van onze Valk Exclusief restaurants!

Kan je nu al niet wachten? Lever je placemat in bij de receptie met al je gegevens en ontvang meteen al een leuk presentje.

Ik heb een volle stempelkaart
Hoe werkt 't?

Hoe werkt 't?

Vraag aan de bediening om je stempel toe te voegen aan jouw paspoort van je Kids ID. Dit kan door je clubcard te overhandigen of jouw Kids ID te tonen op mobiel aan de bediening. Zij zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat jouw stempel aan je paspoort in je Kids account wordt toegevoegd, deze vind je direct digitaal terug onder je Kids ID.

Bij 6 stempels heb je je paspoort vol en ontvang je een unieke kortingscode die je eenmalig kan verzilveren in de webshop voor gratis geselecteerde Valk Kids Club producten. Maak een keuze uit onze voorleesboeken, knuffels en nog veel meer, en krijg deze gratis thuisgestuurd!

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Met het aanmaken van een Kids ID onder het Valk Account van de (groot)ouders, ontvangt u voor uw kleine doerak een verjaardagskaart op de mat. Ook ontvangt elk toegevoegd kind een cadeautje: een eigen Valk Kids Clubcard. Neem de verjaardagskaart mee naar één van onze Valk Exclusief restaurants en de jarige job ontvangt bij het diner een gratis kindermenu!

Let op: in verband met het afgelopen corona jaar is door de familie Van der Valk besloten de verjaardagskaarten niet meer op te sturen tot nadere berichtgeving. Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb de kaart ontvangen