Direct naar de contentDirect naar de footer
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!

Stempels in mijn paspoort

Uw (klein)kind toegevoegd aan uw Valk Account? Dan ontvangt u bij ieder kindermenu, kinder brunch of kinder live cooking besteding één stempel in het online paspoort. Zo spaart u voor leuke kids cadeaus. Benieuwd waarvoor u kunt sparen? Bekijk de cadeautjes hieronder.

Paspoort vol? Bestel uw cadeautje in onze webshop via onderstaande knop.

Naar de webshop
Stempels sparen

Stempels sparen

Spaar stempels in het Valk Kidspaspoort van uw kind met het eigen Kids ID voor leuke gadgets en producten! Uw kind ontvangt een stempel in het digitale Valk Kidspaspoort bij elke a la carte kidsmenu, (Live Cooking) brunch of (Live Cooking) diner bij één van onze Valk Exclusief restaurants!

Kunt u nu al niet wachten? Lever de placemat met alle gegevens van uw kind in bij de receptie en ontvang meteen al een leuk presentje.

Hoe werkt 't?

Hoe werkt 't?

Vraag aan de bediening om een stempel toe te voegen aan het paspoort van uw kind zijn of haar Kids ID. Dit kan door de clubcard te overhandigen of de Kids ID te tonen op een mobiele telefoon aan de bediening. Zij zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de stempel aan het paspoort in het Kidsaccount wordt toegevoegd en deze is direct digitaal terug te vinden onder het Kids ID.

Bij 6 stempels is het paspoort vol en ontvangt u een unieke kortingscode via de mail, die u eenmalig kan verzilveren in de webshop voor gratis geselecteerde Valk Kids Club producten. Maak een keuze uit onze voorleesboeken, knuffels en nog veel meer, en krijg deze gratis thuisgestuurd!

Ik heb een volle stempelkaart