Direct naar de contentDirect naar de footer
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!

Hiep hiep hoera!

Voeg uw (klein)kind toe aan uw Valk account en ontvang thuis een verjaardagskaart in de bus. Lever deze in bij uw favoriete Valk Exclusief-locatie en ontvang gratis een kindermenu.

Nog geen Kids ID? Maak deze aan met uw Valk Account.

Ik wil een Kids ID aanmaken
Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Met het aanmaken van een Kids ID onder het Valk Account van de (groot)ouders, ontvangt uw kind een verjaardagskaart op de mat. Ook ontvangt elk toegevoegd kind een cadeautje: een eigen Valk Kids Clubcard. Neem de verjaardagskaart mee naar één van onze Valk Exclusief restaurants en de jarige job ontvangt bij het diner een gratis kindermenu!

Let op: in verband met het afgelopen corona jaar is door de familie Van der Valk besloten de verjaardagskaarten niet meer op te sturen tot nadere berichtgeving. Onze excuses voor het ongemak.

Direct een tafel reserveren

Voorwaarden Kids verjaardagskaart

Wij heten uw kind van harte welkom om zijn of haar verjaardag te vieren bij Valk Exclusief, waarbij we de jarige graag in het verjaardags-zonnetje zetten!

Wat te doen?

  • Maak een Valk Account aan en koppel uw kinderen met hun geboortedatum aan uw account.
  • Ongeveer een week voor de verjaardag ontvangt uw kind een Kids Verjaardagskaart thuis.
  • Reserveer een tafel in het restaurant met uw Valkaccount.
  • Neem de verjaardagskaart mee en lever deze in bij de bediening in één van onze Valk Exclusief restaurants en krijg een gratis kidsmenu! Let op, er kan om ID-verificatie gevraagd worden.
  • Deze actie is uitgesloten op feestdagen.