Direct naar de contentDirect naar de footer

FAQ Start24 arrangement

Heeft u vragen over het Start24 arrangement? Hieronder vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u nog een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op via info@valkexclusief.nl.

Hoelang is mijn Start24 tegoed geldig?
Uw €24,- tegoed kunt u tot maandag 29 februari online verzilveren op het Start24 arrangement. Het Start24 arrangement is te boeken van dinsdag 2 januari t/m donderdag 29 februari. Het is niet mogelijk om het tegoed in delen te verzilveren.

Wanneer krijg ik mijn Start24 korting voor het Start24 arrangement?
U ontvangt als member op dinsdag 2 januari januari €24,- tegoed op uw account dat u online kunt verzilveren op het Start24 arrangement. Bent u nog geen member? Meld u dan voor donderdag 1 februari hier aan voor het Valk Exclusief Membership, of upgrade uw Valk Account en ontvang de €24,- korting.

Kan ik mijn Start24 korting tegoed ook verzilveren op een eerder gemaakte boeking?
Nee, het is niet mogelijk om uw €24,- Start24 tegoed achteraf te verzilveren. Bij het maken van een online reservering op het Start24 arrangement, heeft u de mogelijkheid om uw tegoed te verzilveren.

Waar kan ik mijn Start24 tegoed vinden in mijn account vinden?
U kunt uw korting vinden in uw Valk Exclusief-account. Ga in het menu naar Account overzicht of Loyal & bonus saldo's. De hoogte van uw Valk Bonus is automatisch opgewaardeerd met €24,-. Dit kunt u ook terugzien in uw transactieoverzicht onder Loyal & Bonus transacties in uw account.

Kan ik mijn Start24 tegoed ook in delen verzilveren?
Nee, het is niet mogelijk om het €24,- Start24 tegoed in delen te verzilveren. Dit tegoed dient in één keer online verzilverd te worden op het Start24 arrangement.

Ik heb nog tegoed op mijn Valk Account staan, kan ik dit tegoed samen met mijn Start24 tegoed verzilveren?
U kunt uw Start24 tegoed tegelijk verzilveren met uw Valk Loyal tegoed. Dit tegoed kan niet tegelijk verzilverd worden met andere Valk Bonus tegoeden. Hiervoor zijn de voorwaarden van Valk Bonus van toepassing.

Ik heb mijn Start24 tegoed niet ontvangen?
Als Valk Exclusief Member ontvangt €24,- Start24 tegoed. Bent u nog geen member? Meld u dan voor donderdag 1 februari hier aan, of upgrade uw Valk Account naar het Valk Exclusief Membership en ontvang het €24,- tegoed.

Wat moet ik weten voordat ik mij aanmeld voor het Valk Exclusief Membership?
Met het Valk Exclusief Membership heeft u als eerste toegang tot Exclusieve acties, persoonlijke aanbiedingen én nog veel meer. Het Valk Exclusief Membership is volledig gratis, u dient wel minstens 18 jaar oud te zijn om member te worden.

Hoe kan ik mijn Valk Account upgraden naar een Valk Exclusief Membership account?
Login in uw Valk Account en ga naar 'mijn accountgegevens'. Hier heeft u de mogelijkheid om uw Valk Account gratis te upgraden naar het Valk Exclusief Membership.

Is het Valk Exclusief Membership gratis?
Ja, aanmelden voor het Valk Exclusief Membership is gratis.

Wat zijn de voordelen van het Valk Exclusief Membership?
- €15,- Membership welkomstkorting
- Persoonlijke aanbiedingen
- Exclusieve Membership acties
- Lazy Sunday check-out
- €24,- korting op het Start24 arrangement*
* Alleen voor Members die voor donderdag 1 februari zich hebben aangemeld voor het Valk Exclusief Membership.