Direct naar de contentDirect naar de footer
Met ieder verblijf een beetje meer groen
Met ieder verblijf een beetje meer groen

Samen groeien voor morgen

Bij Valk Exclusief koesteren we een kostbare erfenis die begon bij grondlegger Martinus Van der Valk: een filosofie die niet alleen gaat over het runnen van hotels, maar vooral ook over het doorgeven daarvan aan de volgende generatie. Een principe dat diep in onze familiegeschiedenis is geworteld. Voor iedere GreenChoice verblijf en voor iedere 2 OrangeChoices planten we een boom.

 • Samen kunnen we de CO2 uitstoot compenseren

  Samen kunnen we de CO2 uitstoot compenseren
 • Kies uw Green- of OrangeChoice verblijf

  Kies uw Green- of OrangeChoice verblijf
 • Wij planten een boom in ons eigen bos

  Wij planten een boom in ons eigen bos
 • Samen geven we een groenere wereld door

  Samen geven we een groenere wereld door
Trees4next

Trees4next

In het hart van dit 'doorgeven' bevindt zich het initiatief Trees4next: ons eigen bomen plant project, waarmee we een nieuw bos creëeren ter compensatie van uw en onze CO2 uitstoot.

Geen bos op een exotische locatie, maar dichtbij in de heuvels van Schotland.

Alles voor de volgende generaties

Wij zijn de generatie die het nu moet doen, die de filosofie van 'doorgeven' een nieuwe dimensie geeft. Elke geplante boom in Schotland, elk duurzaam initiatief in onze hotels draagt bij in het besef dat onze keuzes vandaag, de fundamenten leggen voor onze hotels van morgen. Hiermee geven we niet alleen door wat we hebben, maar ook wat we hebben gecreëerd en laten we niet alleen onze hotels, maar ook een groenere wereld achter voor onze gasten van de toekomst en de Valken die na ons komen.

Helpt u mee?

Boek nu een overnachting
Handjes laten wapperen in de buurt

Handjes laten wapperen in de buurt

Wij dragen onze 'handjes laten wapperen' mentaliteit uit in de heuvels van Greenhope Woodlands in Ellemford. Dichtbij, middenin het meest ontboste land van Europa: Schotland. Waarom daar? Omdat dingen zelf doen en zo controle houden in ons familie DNA zit. En dat kan alleen als je op korte afstand zit. Daarom hebben we ervoor gekozen om het dichterbij huis te zoeken dan een regenwoud op Borneo of in de Amazone.

Iedere keuze maakt een verschil

Iedere keuze maakt een verschil

Samen met u kunnen we iedere overnachting, etentje, vergadering of transport compenseren. Voor iedere Green-of OrangeChoice verblijf planten we een boom. 1 boom voor iedere 2 OrangeChoices en nog eentje voor iedere GreenChoice. Het verschil zit 'm in het overslaan van alleen de handdoeken of een volledige schoonmaak bij een verblijf van minimaal 2 nachten. Het is slechts één van onze duurzaamheidsinitiatieven, maar wel een hele belangrijke en tastbare.

Trees4next

Trees4next

Gecertificeerd en gecontroleerd door de UK Carbon Code. Zo bent u ervan verzekert dat u een betrouwbare bijdrage aan duurzaamheid en bosbehoud steunt.