Direct naar de contentDirect naar de footer

Wist u dat...

U bij veel van onze Valk Exclusief hotels kunt u genieten van verschillende wellness faciliteiten? Van verschillende type sauna's tot dobberen in het zwembad, er zijn genoeg opties!

Een bezoekje aan onze wellnesscentra is pure verwennerij. Kom volledig tot rust in onze luxe sauna's, Turkse stoombaden en zonnebanken.

 • Hotels met wellness

  Hotels met wellness

  Wilt u tijdens uw minibreak liever niet weg uit het hotel? Veel van de Valk Exclusief hotels hebben een heuse wellness in het hotel! Zo kunt u van uw kamer direct in uw badjas naar de wellness wandelen.

 • Jacuzzi op de kamer

  Jacuzzi op de kamer

  Wilt u de hotelkamer helemaal niet verlaten om even heerlijk te bubbelen? Bekijk dan ons aanbod van hotelkamers met een jacuzzi op de kamer!

 • Hotels met zwembad

  Hotels met zwembad

  Wilt u tijdens uw verblijf rondspetteren met de kinderen of baantjes trekken? Bij een groot aantal van onze hotels kunt u ook genieten van een zwembad.

 • Wellness arrangementen

  Wellness arrangementen

  Wilt u even volledig tot rust komen in een van de vele wellnesscentra die Nederland rijk is? Sluit uw wellnessdag af met een ontspannen verblijf bij een Valk Exclusief hotel. Bekijk hier het volledige aanbod van arrangementen, veelal inclusief entree voor een wellnesscentrum.

 • In de buurt

  In de buurt

  Wilt u er toch liever even uit of heeft uw Valk Exclusief hotel naar keuze geen wellness faciliteiten? Bekijk dan een overzicht van wellness centra in de buurt van onze hotels.

Maak uw relaxdag compleet!

Maak uw relaxdag compleet!

Wilt u volledig genieten van uw dagje wellness? Combineer dan uw bezoek aan een wellnesscentrum met een overnachting bij een Valk Exclusief hotel!

Of boek een overnachting bij een hotel met eigen wellnessfaciliteiten, zo hoeft u de deur niet eens uit.

Bekijk arrangementen