- Valk Exclusief

Voorbeeld van de WK actie

Wat is ValkBonus en hoe werkt het?

Wij geven u, als onze gast, graag een extra cadeautje. Met het ValkBonus actieprogramma bieden wij u extra actietegoed aan waarop actievoorwaarden van toepassing zijn (er zit een verloopdatum aan vast). Het actietegoed kunt u verzilveren op boekingen die gemaakt worden bij een Valk Exclusief hotel via de website (niet via de iPhone app). Klik voor de deelnemende hotels hier.


Daarnaast betaalt u nooit reserveringskosten via de website en spaart u direct voor de ValkLoyal voordelen die het boeken via de website u bieden. Hiervoor dient u tijdens het maken van een boeking, ingelogd te zijn met uw ValkAccount. U krijgt altijd een welkomstdrankje in ieder hotel en kunt genieten van een Lazy Sunday als u een kamer van zaterdag op zondag boekt. U slaapt dan lekker uit en checkt pas om 17:00 uur uit bij het hotel. (Lazy Sunday is altijd op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing op suites)


U geniet bij iedere boeking direct van de voordelen van het ValkLoyal programma 

Wanneer u via een website van Valk Exclusief boekt en ingelogd bent met uw ValkAccount, kunt u voordat u de boeking definitief maakt, het ontvangen ValkBonus actietegoed verzilveren bij de boeking. Alleen op deze manier kunt u het ontvangen actietegoed verzilveren.

Nadat u bij een Van der Valk hotel bent verbleven en een boeking hebt gemaakt met een ValkAccount ontvangt u direct ValkLoyal tegoed. Zo ontvangt u per reguliere kamerboeking € 5,- tegoed na uw verblijf. Bij actietarieven, last minutes en arrangementen ontvangt u € 2,50 per persoon. Hierop zijn geen actievoorwaarden van toepasssing. Het saldo dat u ontvangt na uw uitcheck is 3 jaar geldig. Hoeveel uw totaaltegoed is kunt u inzien door in te loggen op uw ValkAccount op één van de websites van een Valk Exclusief hotel (of www.valkexclusief.nl). 

 

ValkAccount 

Met een Valkaccount maakt u direct gebruik van de ValkLoyal voordelen! 

Wij hebben een nieuw ValkAccount systeem met een dashboard. Dit dashboard geeft u informatie over uw reserveringen en u kunt hier als eerste profiteren van de beste deals die Valk Voordeel te bieden heeft. 

Registreer direct een ValkAccount

Wilt u meer informatie over het ValkAccount wat u nodig heeft om gebruik te maken van ValkLoyal? Dit vindt u op de website www.valkaccount.nl.

Wij maken gebruik van cookies.