Direct naar de contentDirect naar de footer

PSSTT... KOM PROEFSLAPEN!

Binnenkort opent het gloednieuwe Valk Exclusief hotel Amsterdam Zuidas zijn deuren. U kunt hier als één van de eerste gasten komen proefslapen! Ook Valk Exclusief hotel Deventer zal dit jaar openen en een proefslaapactie houden.

Altijd op de hoogte willen zijn van het laatste nieuws en de leukste winacties? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

#proefslaapactie Hotel Amsterdam Zuidas

#proefslaapactie Hotel Amsterdam Zuidas

Om mee te doen aan de proefslaapactie moet u de Facebookpagina's liken van Valk Exclusief en Hotel Amsterdam Zuidas en het Proefslaapactie-bericht liken en delen. De actie loopt van 13 mei tot 1 juli.

Om deel te nemen aan de proefslaapactie en voor meer informatie, verwijzen we u graag naar de website van Van der Valk hotel Amsterdam Zuidas.

!GRAAG UW ATTENTIE | NEP ACCOUNT IN OMLOOP!

Op dit moment is er een Facebookprofiel genaamd ''Van-der Valk-Hotel Amsterdam-Zuidas'' actief op Facebook. Dit account doet zich voor als ons, maar dit zijn wij NIET!

Wij adviseren u om niet op de link te klikken! U zou ons kunnen helpen door het account én het bericht op de pagina te rapporteren en te kiezen voor nep account en fraude en oplichting.

Als u een van de proefslaapactie winnaars bent, kunt u dat via onze Facebookpagina www.facebook.com/pg/HotelAmsterdamZuidas/ teruglezen. Wij doen onze uiterste best om verder verspreiding van foutieve informatie te voorkomen. Excuses voor dit ongemak.

Facebook
#proefslaapactie Hotel Deventer

#proefslaapactie Hotel Deventer

Om mee te doen aan de proefslaapactie moet u de Facebookpagina's liken van Valk Exclusief en Hotel Deventer en het Proefslaapactie-bericht liken en delen. De actie loopt van 22 juni tot 10 augustus.

Om deel te nemen aan de proefslaapactie en voor meer informatie, verwijzen we u graag naar de website van Van der Valk hotel Deventer.