Direct naar de contentDirect naar de footer
Misschien wel de lichtste tijd van het jaar
Misschien wel de lichtste tijd van het jaar

Feestdagen

Ook dit jaar bent u tijdens de feestdagen weer van harte welkom bij de Valk Exclusief Hotels & Restaurants. Met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen. Elk Valk Exclusief hotel biedt u meerdere mogelijkheden aan om de kerst dit jaar weer tot een feest te maken.

Meld u aan voor onze Valk Exclusief nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze Kerst arrangementen en activiteiten.

In ons kerstmagazine vindt u in één overzicht een mooie selectie van alle kerstarrangementen in de Valk Exclusief Hotels. Daarnaast vindt u hier ook alle restaurantactiviteiten en mogelijkheden rondom Oud & Nieuw terug.

Fijne feestdagen!

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Na een gezellig diner overnachten bij een van onze Valk Exclusief hotels? Hier vindt u een overzicht van alle kerstarrangementen.

Kerstbrunch

Kerstbrunch

De Van der Valk Exclusief hotels bieden ook een prachtige kerstbrunch aan. Een lust voor het oog en de maag. Schuif aan met al uw familie en vrienden en geniet van een geheel verzorgde kerstbrunch. Bekijk het aanbod van de verschillende hotels en reserveer bij uw favoriete Van der Valk hotel.

Extra genieten tijdens de Kerst

Extra genieten tijdens de Kerst

Naast de heerlijke brunch, diner en Live Cooking bieden sommige hotels nog extra activiteiten aan in hun restaurant tijdens de Kerstdagen. Geniet bijvoorbeeld van een high tea in Hotel Akersloot.

Het leukste cadeau onder de kerstboom

Het leukste cadeau onder de kerstboom

  • Onbeperkte geldigheid in alle Van der Valk hotels
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Dan verzenden wij dezelfde dag

Bestel de vrije waarde Valk Cadeaucard en geef een heerlijk ontspannen verblijf weg. Of bestel de Van der Valk Monopoly of het kookboek De hoge vlucht van de Valk en verras uw geliefde met een origineel cadeau!

Ga erop uit in de winter

Ga erop uit in de winter

Wilt u er de komende winter even lekker tussenuit, of wilt u een van de vele kerstmarkten bezoeken? U kunt dan ook kiezen voor een van onze winter arrangementen zoals de 3=2 Winter en het Hartje Winter arrangement.

Bekijk arrangementen
  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
  • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!