Direct naar de contentDirect naar de footer

Aan de kust

Zomer in Zeeland! Dat betekent zon, zee & strand! Geniet in deze dagen van de warme temperaturen en laat u compleet verrassen door ons arrangement. Geniet heerlijk aan de kust met de voeten in het zand... met onze strandarrangementen bent u verzekerd van een heerlijk dagje aan de Hollandse kust.

Wij zien u graag verschijnen!

Meer informatie
  • Hotel Groningen Westerbroek

    Schiermonnikoog is een afwisselend eiland en heeft veel te bieden aan genieters van ruimte, rust en natuur. Ons hotel beschikt over luxe kamers en suites, het sfeervolle The Falcon Restaurant en een knusse hotelbar. Geniet van een minivakantie!

  • Hotel Middelburg

    Heeft u zin om er even tussen uit te gaan? Kom dan maar ons hotel dicht bij het strand van Zeeland! Ons hotel beschikt over luxe kamers en suites, een exclusieve luxe wellness en Valk-gerechten met een Zeeuwse twist!
Hotel Wieringermeer - Texel arrangement

Hotel Wieringermeer - Texel arrangement

Texel, het eiland van uitgestrekte polderlandschap tot duinen, ruime stranden, heidevelden en een zeer gevarieerd bos. De zeven dorpen die het eiland telt, hebben ieder hun eigen specifieke karakter met verschillende soorten winkels en wandel- en fietspaden in overvloed.

Meer informatie