Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Zeeland

In Zeeland kunt u even heerlijk tot rust komen. Deze provincie staat bekend om het hoge aantal zonuren en schitterende begroeiing. De uitgestrekte stranden en prachtige natuur zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

  • Hotel Middelburg

    Hotel Middelburg: heerlijke luxe dichtbij de Zeeuwse stranden en onlangs uitgebreid met nieuwe thema suites, wellness met verschillende sauna's, fitness ruimte en een zwembad. Het hotel beschikt over een smaakvol restaurant met gezellige hotelbar, 11 multifunctionele zalen en 164 royale kamers en suites. De perfecte locatie voor een weekendje weg of zakelijk verblijf.

  • Hotel Goes (gesloten)

    Hotel Goes is centraal gelegen in de provincie bij de Zeeuwse stranden en in de gezellige winkelstad Goes. Het hotel biedt u luxe kamers en een ontspannen sfeer. Het hotel beschikt oer 131 ruime kamers en suites. Tevens kunt u genieten in het sfeervolle restaurant.

    Geniet van een ontspannen verblijf in Hotel Goes.

    Per 10 oktober 2023 zijn de deuren van Hotel Goes gesloten. Voor meer informatie verwijzen we u door naar het hotel.

De stranden van Zeeland

De stranden van Zeeland

U kunt de kust van Zeeland het hele jaar door bezoeken. Elk seizoen heeft zijn eigen charmes.
Bezoek de strandpaviljoens en geniet van verschillende streekgerechten.

Meer informatie
De natuur in Zeeland

De natuur in Zeeland

In Zeeland vindt u een grote verscheidenheid in natuur. Verschillende fietsroutes lopen door prachtige natuurgebieden. Hier kunt u een tal van diersoorten ontdekken en aan de kust heeft u kans om zeehonden te zien rusten.

Meer informatie