Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness bij Valk Exclusief

Een bezoekje aan onze Wellness Centra is pure verwennerij. Kom volledig tot rust in onze luxe sauna's, Turkse stoombaden en zonnebanken. Hieronder vindt u een overzicht van Valk Exclusief hotels met wellness faciliteiten.

Hotel Enschede

Hotel Enschede

U komt tot rust in het geheel nieuwe Wellness Centrum. Het prachtige Wellness Centrum is niet alleen een lust voor het oog maar bieden vooral comfort en heerlijke relax momenten. Op de hoogste etage van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over Enschede. Hier komt u volledig tot rust!

 • Hotel Dordrecht

  Ter ontspanning vindt u in de top van Hotel Dordrecht, op de 14e etage, een luxe Wellness Center. Alles ligt voor u klaar en het wellness center is voor u van 06:00 uur tot 23:00 uur geopend.

 • Airporthotel Düsseldorf

  Bij Airporthotel Düsseldorf kunt u op de 15e etage heerlijk ontspannen. Maak gebruik van één van de drie sauna's of geniet van de 'experience shower'.

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

Kom tot rust in de volledig gerenoveerde wellness van Hotel Akersloot. Maak gebruik van de stoomcabine, sauna of relax in de rustruimte. Tevens kunt u gebruik maken van het heerlijk verwarmde zwembad.

 • Hotel Heerlen

  Verwen u zelf met een bezoek aan ons sport en Wellness Centrum. U kunt gebruik maken van een luxe sauna met Turks stoombad, infrarood-sauna en Finse sauna. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze zonnebanken.

 • Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

  Heerlijk relaxen in het wellness center van Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk. Geniet van de traditionele sauna, infrarood sauna of stoomcabine.

Hotel Duiven

Hotel Duiven

Het moderne Beauty & Wellnesscenter is gelegen op de 14e etage van het hotel en biedt diverse rustgevende behandelingen. De medewerkers verzorgen graag een arrangement voor u op maat, waarbij u zelf kunt aangeven welke behandelingen uw voorkeur hebben.

 • Hotel Spier

  Hotel Spier - Dwingeloo beschikt over een uitgebreid Wellness Center. Heerlijk ontspannen na een dag in de natuur. Maak gebruik van de Finse sauna, Turks stoombad of maak een afspraak voor een heerlijke massage.

 • Hotel Zwolle

  Om volledig tot rust te komen en heerlijk te ontspannen vindt u op de 6e etage Hotel Zwolle het Wellness Center. Het Wellness Center is voorzien van alle gemakken, waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten.

Hotel Schiphol

Hotel Schiphol

Kom tot rust in het geheel nieuwe Wellness centrum. Uniek in Nederland zijn de verwarmde design loungers. Hierop komt u heerlijk tot rust en geniet u van de zachte stralingswarmte. Het Wellness Center is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

 • Hotel Maastricht

  Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress. De wellness en het binnenzwembad van Hotel Van der Valk Maastricht zijn in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten.

 • Hotel Vianen

  In ons vernieuwde Wellness Center zijn onder andere een fitness ruimte en zwembad gerealiseerd. Hier komt u volledig tot rust in een van de Finse sauna's, infra rood sauna, de stoomcabine of in de relax ruimte met uitzicht op de prachtige sfeerhaard. Let op: Badkleding is verplicht.

Kasteel TerWorm

Kasteel TerWorm

Op slechts 500 meter afstand vindt u de wellness faciliteiten. Als gast van Kasteel TerWorm maakt u gratis gebruik van de wellness faciliteiten van Van der Valk Hotel Heerlen.

 • Hotel Almere

  Kom heerlijk tot rust tijdens uw verblijf in Hotel Almere. Geniet van de sauna en stoomdouche faciliteiten.

 • Hotel Tilburg

  De wellness (tezamen met het binnenzwembad/whirlpool) is in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht, waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten. Ook beschikt Hotel Tilburg over een Beauty Salon. Hier geniet van u verschillende massages en behandelingen.