Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness bij Valk Exclusief

Een bezoekje aan onze Wellness Centra is pure verwennerij. Kom volledig tot rust in onze luxe sauna's, Turkse stoombaden en zonnebanken. Hieronder vindt u een overzicht van Valk Exclusief hotels met wellness faciliteiten.

Hotel Enschede

Hotel Enschede

U komt tot rust in het geheel nieuwe Wellness Centrum. Het prachtige Wellness Centrum is niet alleen een lust voor het oog maar bieden vooral comfort en heerlijke relax momenten. Op de hoogste etage van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over Enschede. Hier komt u volledig tot rust!

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden!
Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

Kom tot rust in de volledig gerenoveerde wellness van Hotel Akersloot. Maak gebruik van de stoomcabine, sauna of relax in de rustruimte. Tevens kunt u gebruik maken van het heerlijk verwarmde zwembad.

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden!
Hotel Duiven

Hotel Duiven

Het moderne Beauty & Wellnesscenter is gelegen op de 14e etage van het hotel en biedt diverse rustgevende behandelingen. De medewerkers verzorgen graag een arrangement voor u op maat, waarbij u zelf kunt aangeven welke behandelingen uw voorkeur hebben.

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden!
Hotel Schiphol

Hotel Schiphol

Kom tot rust in het geheel nieuwe Wellness centrum. Uniek in Nederland zijn de verwarmde design loungers. Hierop komt u heerlijk tot rust en geniet u van de zachte stralingswarmte. Het Wellness Center is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden!
 • Hotel Maastricht

  Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress. De wellness en het binnenzwembad van Hotel Van der Valk Maastricht zijn in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten.

 • Hotel Vianen

  In ons vernieuwde Wellness Center zijn onder andere een fitness ruimte en zwembad gerealiseerd. Hier komt u volledig tot rust in een van de Finse sauna's, infra rood sauna, de stoomcabine of in de relax ruimte met uitzicht op de prachtige sfeerhaard. Let op: Badkleding is verplicht.

 • Hotel Almere

  Kom heerlijk tot rust tijdens uw verblijf in Hotel Almere. Geniet van de sauna en stoomdouche faciliteiten.

 • Hotel Tilburg

  De wellness (tezamen met het binnenzwembad/whirlpool) is in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht, waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten. Ook beschikt Hotel Tilburg over een Beauty Salon. Hier geniet van u verschillende massages en behandelingen.