Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in aanbouw

Er liggen veel mooie plannen in het verschiet met een aantal hotels in ontwikkeling en enkele hotels al reeds in aanbouw. Valk Exclusief bouwt verder aan de toekomst.
Alles over deze plannen vindt u hier.

De nieuwste Valk Exclusief hotels in aanbouw

 • Hotel Amsterdam Zuidas

  Hotel Amsterdam Zuidas

  Dit nieuwe hotel is de eerste Van der Valk Exclusief vestiging ìn Amsterdam zelf en wordt gerealiseerd nabij de RAI. Inmiddels krijgt Van der Valk Zuidas steeds meer vorm. Het hotel krijgt een driehoekige vorm met opvallende inhammen. In totaal krijgt het hotel 234 royale kamers en luxe suites, 9 multifunctionele zalen en een modern à la carte restaraurant mèt een panoramisch uitzicht over de stad en omgeving. Helemaal bovenin op de 14e etage bevindt zich de wellness en fitness.

  De planning is dat de Amsterdam-Zuidas rond de zomer van 2020 open gaat!

  Lees meer
 • Hotel Deventer

  Hotel Deventer

  Niet te missen dat nieuwe hotel bij de A1! In totaal zal hotel Deventer 140 kamers, 7 vergader- en 2 congreszalen krijgen. Vanaf de fitness op de 10e etage kijk je zo neer op het zwembad en wellness op de 9e verdieping. En als het weer het toe laat kunt u heerlijk buiten zitten op het terras én daktuin. En last but not least; Hotel Deventer wordt het eerste energieneutrale hotel van Nederland!

  Naar verwachting zal Deventer rond de zomer van 2020 open gaan.

  Lees meer
 • Hotel Schiedam

  Hotel Schiedam

  Op 22 mei 2019 is de eerste paal geslagen en is de start van de bouw van hotel Schiedam een feit! In Schiedam komt het hotel te staan met 179 hotelkamers, 7 suites en 10 zalen. Ook zal er een stijlvol à la carte en live cooking restaurant komen die circa 250 en 300 couverts bieden. Ook kan een hotelbar en natuurlijk skybar, boven 'op' het hotel, niet ontbreken.

  De planning is dat het hotel in het voorjaar van 2021 haar deuren zal openen.

  Lees meer

Ontwikkelingsplannen voor nieuwe hotels

 • Hotel Alphen aan den Rijn

  Hotel Alphen aan den Rijn

  Op de hoek van de Tankval en de Gouwelandenlaan verrijst een nieuw Van der Valk hotel. Woensdag 18 december 2019 is de koopovereenkomst getekend voor de grond met de gemeente Alphen aan den Rijn.

  Lees meer
 • Hotel Doetinchem

  Hotel Doetinchem

  Groen licht voor de bouw van een vestiging op de hoek tussen snelweg A18 en de Europaweg in Doetinchem. De verdere plannen voor dit Valk Exclusief hotel zijn nog in ontwikkeling.

  Lees meer
 • Hotel Eindhoven-Best

  Hotel Eindhoven-Best

  Valk Exclusief mag naar Best komen. Dit hotel dat in Eindhoven-Best zal worden gevestigd is nog in ontwikkeling.

  Lees meer
 • Hotel Hattemerbroek

  Hotel Hattemerbroek

  Dit hotel in Hattemerbroek is nog in ontwikkeling. Momenteel wordt het plan voor dit hotel verder uitgewerkt.

  Lees meer
 • Hotel Heerenveen

  Hotel Heerenveen

  Heerenveen krijgt een groot Van der Valk-hotel, aan het begin van de woonwijk Skoatterwâld. Het heeft even geduurd voordat er besluiten zijn genomen over de opzet en locatie van het hotel. De verdere voorbereidingen en de bouw zullen zo'n vijf jaar in beslag nemen.

  Lees meer
 • Hotel Purmerend

  Hotel Purmerend

  Het college van Purmerend heeft besloten dat Van Der Valk zich mag gaan vestigen in het Beusebos.

  Meer informatie
 • Hotel Woerden

  Hotel Woerden

  De bouw van een Van der Valkhotel in Woerden gaat door. Het complex krijgt 125 kamers. De eerste paal gaat naar verwachting medio 2021 de grond in.

  Lees meer
 • Hotel Zoetermeer

  Hotel Zoetermeer

  Op bedrijventerrein Lansinghage gaat Van der Valk een hotel bouwen met 180 kamers, vergader- en congreszalen, een restaurant, een wellness met zwembad en fitnessfaciliteiten en een casino.

  Meer informatie