Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Akersloot

Gepubliceerd op 5 juni 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Akersloot.

Uitgeestermeer

In het Uitgeestermeer, gelegen tussen Alkmaar, het Noordzeekanaal en Zaanstad, kunt u uitstekend recreëren. U zult zich niet snel vervelen met een breed scala aan watersporten en cultureel erfgoed zoals forten en molens. Voor de wandel- en fietsfanaten zijn er ook tal van routes om de omgeving te verkennen.

Het Uitgeestermeer ligt op 5km afstand van het hotel.

Castricum aan Zee

Surfers, zwemmers en zonaanbidders zijn helemaal op hun plek tijdens een dagje Castricum aan Zee. Het strand heeft namelijk alles in huis voor watersporten en relaxen. Zoekt u liever de rust op? Maak dan een wandeling door het prachtige duingebied.

Castricum aan Zee ligt op 9km afstand van het hotel.

Alkmaarse kaasmarkt

Alkmaar is dé kaasstad van Noord-Holland. De Alkmaarse kaasmarkt verkoopt al sinds 1953 de traditionele kazen. Van de eerste vrijdag in april tot de eerste vrijdag in september is de kaasmarkt de trekpleister van de stad. Wandel gelijk door het historische centrum en shop in de leukste boetiekjes.

De Alkmaarse kaasmarkt ligt op 11km afstand van het hotel. Bekijk hier de huidige mogelijkheden en maatregelen.

Zaanse Schans

Ervaar zelf het oer-Hollandse gevoel op de Zaanse Schans. Van molens tot oude ambachten en de iconische groene houten huizen: op de Zaanse Schans ziet u het allemaal. Leer meer over de geschiedenis van Nederland en de Zaanstreek. Wist u bijvoorbeeld dat dit een van de eerste industriegebieden van West-Europa is?

De Zaanse Schans ligt op 15km afstand van het hotel.

Stedelijk Museum Alkmaar

Het Stedelijk Museum van Alkmaar is één van de oudste musea van Nederland. Dwaal uren langs de fraaie collectie oude en moderne kunst, kunstnijverheid en stadsgeschiedenis.

Het Stedelijk Museum Alkmaar ligt op op 12km afstand van het hotel. Bekijk hier de huidige mogelijkheden en maatregelen.

Noord-Hollands duinreservaat

Tussen Wijk aan Zee en Bergen ligt het Noord-Hollandse duinreservaat van maar liefst 5300 hectare groot. Dankzij de ruimte en de afwisselende begroeiing komen hier veel plant- en diersoorten voor. Het is een populair wandelgebied om uit te waaien.

Het Noord-Hollands duinreservaat ligt op 10km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Akersloot?

Zelf op pad vanuit Hotel Akersloot?

  • 1 x overnachting
  • 1 x ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het City break-arrangement.

Vanaf
€ 77,50
per persoon