Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Maastricht

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Maastricht.

10.00 uur

10.00 uur

Koffie op het iconische plein: het Vrijthof

Begin de dag met een kop koffie en Limburgse vlaai op een van de terrassen aan het grootste plein van Maastricht. Vanaf het terras ziet u de verschillende historische gebouwen, zoals de Sint-Servaasbasiliek en de Sint-Janskerk. Leuk weetje: onze koning vierde in 2022 zijn verjaardag – Koningsdag – in Maastricht en bezocht dit prachtige plein.

Het Vrijthof ligt op 4 km afstand van het hotel.

11.00 uur

11.00 uur

Stadswandeling door Maastricht

Wandel vanuit het centrum met de 'Official Maastricht Guide' langs de mooiste monumenten, knusse straatjes en gezellige pleinen van de stad. Luister naar de verhalen over de geschiedenis en ontdek de plekken waar niemand anders komt met de stadswandeling Historisch Hartje.

Het centrum van Maastricht ligt op 4 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Maastricht?

Zelf op pad vanuit Hotel Maastricht?

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijt

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de voorjaarsdeal.

Vanaf €67,- per persoon

Boek nu
13.00 uur

13.00 uur

Verrassende kunst in het Bonnefanten

Bezoek het Bonnefantenmuseum met verrassende vaste collecties en tentoonstellingen. Hier ziet u oude, moderne en hedendaagse kunst, zoals middeleeuwse beeldhouwkunst en Zuid-Nederlandse schilderkunst.

Het Bonnefantenmuseum ligt op 2 km afstand van het hotel.

15.30 uur

15.30 uur

Shoppen in het centrum

In het historische centrum van Maastricht vindt u een grote selectie bekende merken, boetieks en speciaalzaken. Neem een kijkje in de Boekhandel Dominicanen, die sinds 2006 in een unieke locatie gevestigd is, in de 700 jaar oude Dominicanenkerk.

Het centrum van Maastricht ligt op 4 km afstand van het hotel.

17.00 uur

17.00 uur

Borrelen op het terras

Na een drukke dag in de stad kunt u voor een borrel terecht op het terras van Hotel Maastricht. Geniet van de zon onder het genot van een hapje en drankje. Liever in de stad borrelen? Er is genoeg keuze aan terrassen in Maastricht.