Direct naar de contentDirect naar de footer

In gesprek met...

  • Tv-kok Sandra Ysbrandy

    Tv-kok Sandra Ysbrandy

    Ze is die bikkel uit Expeditie Robinson. Bekend ook als tv-kok van Omroep Max. Haar missie: Nederland gezonder laten eten. Sandra Ysbrandy: ‘Ik wil zoveel mogelijk mensen informeren. Zeker op social media knalt iedereen er maar wat op.’

    Lees verder
  • Presentator en zanger André van Duin

    Presentator en zanger André van Duin

    Als bandparodist en revue-artiest was hij kampioen gekkebekkentrekker, maar de laatste jaren is André van Duin vooral actief als presentator, acteur en zanger. Sinds kort is Nederlands grootste komiek ‘Omroepman van het Jaar’. Ook daar wil hij, bescheiden als hij is, niet te lang bij stilstaan.

    Lees verder
  • Muziekduo Nick & Simon

    Muziekduo Nick & Simon

    Ze treden samen op sinds de schoolbanken. Ruim twintig jaar later zijn Nick & Simon uitgegroeid tot publiekslievelingen. Een gesprek in het prachtig versierde Hotel Amsterdam Zuidas over succes, over kerst en gezond eten, hun theatertour en nóg meer muziek.

    Lees verder
  • Schrijver en televisiemaker Özcan Akyol

    Schrijver en televisiemaker Özcan Akyol

    Tegenwoordig is hij een van de bekendste inwoners van Deventer. Omdat Eus (37), officieel Özcan Akyol, fan is van Van der Valk, zien we schrijver, columnist en televisiemaker in het splinternieuwe Hotel Deventer.