Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 8 februari 2023

Park Hitland

Park Hitland

Park Hitland is een recreatiegebied met een landelijk en open karakter waar dagelijks fietsers, wandelaars, vissers, vogelaars, kanoërs, ruiters en golfers te vinden zijn. Deze laatste groep kan genieten van maar liefst 18 holes.

Park Hitland ligt op 5 km afstand van het hotel.

Alexandrium Shopping Center

Alexandrium Shopping Center

Winkelgebied Alexandrium Shopping Center is het grootste winkelcentrum van Rotterdam. Het bestaat uit drie delen: het Alexandrium Shopping Center, het Alexandrium Megastores en Alexandrium Woonmall. Met 140 winkels aan aanbod van mode-, beauty- en lifestyle winkels komt u niks te kort!

Alexandrium Shopping Centre ligt op 6 km afstand van het hotel.

Hoge Bergse Bos

Hoge Bergse Bos

Stap op uw mountainbike, cross door de bossen en snuif de heerlijke bosgeur op: dat doet u in het Hoge Bergse Bos. Bovendien is op een van de heuvels een kunstskibaan aangelegd, waar u lekker vanaf kunt roetsjen.

Het Hoge Bergse Bos ligt op 8 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk?

Op pad vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Havenrondvaart met de Spido in Rotterdam

Spido arrangement vanaf €75,- p.p.

Attractiepark Plaswijck

Attractiepark Plaswijck

Het kleine attractiepark is ideaal voor ouders met kinderen om zich te vermaken. In Speelwijck kunnen kinderen lekker ravotten. In Dierenwijck hoort u, ziet u, en ruikt u de dieren. Hier aait u dieren als vari's, oehoe's en alpaca's. Als laatste komt u tot rust in Wandelwijck. Geniet van het uitzicht vanaf de rondvaartboot of wandel door het Rosarium of door de Engelse tuin.

Attractiepark Plaswijck ligt op 15 km afstand van het hotel.

Gouda Cheese Experience

Gouda Cheese Experience

Heel de wereld kent de kaas uit Gouda, maar kent u het verhaal van Gouda Kaas? Bij de Gouda Cheese Experience leert u op een unieke en interactieve wijze het verhaal van de kaas. Ga zelf aan de slag met de ontdek-wanden, virtueel melken, kazen keren en verdiep u in de fijne kneepjes van het eeuwenoude handjeklap.

De Gouda Cheese Experience ligt op 12 km afstand van het hotel.