Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

Gepubliceerd op 18 oktober 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk.

Strand Nesselande

Vlak bij Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk ligt de Zevenhuizerplas. Wandel een rondje om het meer. Voorbij het drukke strand komt u in de rustige gedeeltes waar u watervogels kunt spotten. Denk aan de ijsvogel, aalscholver, reiger en allerlei rietvogels. Daarnaast zijn er aan de noordoever twee van de vier natuureilandjes te bezoeken.

Strand Nesselande ligt op 4 km afstand van het hotel.

Park Hitland

Park Hitland is een recreatiegebied met een landelijk en open karakter waar dagelijks fietsers, wandelaars, vissers, vogelaars, kanoërs, ruiters en golfers te vinden zijn. Deze laatste groep kan genieten van maar liefst 18 holes. Park Hitland ligt op fietsafstand van het hotel.

Park Hitland ligt op 5 km afstand van het hotel.

Alexandrium Shopping Center

Winkelgebied Alexandrium Shopping Center is het grootste winkelcentrum van Rotterdam. Het winkelgebied bestaat uit drie delen: het Alexandrium Shopping Center, het Alexandrium Megastores en Alexandrium Woonmall. Het winkelcentrum heef 140 winkels met een aanbod aan mode-, beauty- en lifestyle winkels. Bovendien kunnen de winkelaars genieten van een groot aanbod aan restaurants waar heerlijk ontbeten, geluncht en gedineerd kan worden.

Alexandrium Shopping Centre ligt op 6 km afstand van het hotel.

Hoge Bergse Bos

Stap op uw mountainbike, cross door de bossen en snuif de heerlijke herfstgeur op: dat doet u in het Hoge Bergse Bos. Bovendien is op een van de heuvels een kunstskibaan aangelegd, waar u lekker vanaf kunt roetsjen.

Het Hoge Bergse Bos ligt op 8 km afstand van het hotel.

Attractiepark Plaswijck

Aan de Bergse Achterplas tussen de wijken Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam. Het kleine attractiepark is ideaal voor ouders met kinderen om zich te vermaken. In Speelwijck kunnen kinderen lekker ravotten. In Dierenwijck hoort u, ziet u, en ruikt u de dieren. Hier aait u dieren als vari's, oehoe's en alpaca's. Als laatste komt u tot rust in Wandelwijck. Geniet van het uitzicht vanaf de rondvaartboot of wandel door het Rosarium of door de Engelse tuin.

Attractiepark Plaswijck ligt op 15 km afstand van het hotel.

Gouda Cheese Experience

Heel de wereld kent de kaas uit Gouda, maar kent u het verhaal van Gouda Kaas? In het prachtige pand in het hart van Gouda leert u op een unieke en interactieve wijze het verhaal van de kaas. Ga zelf aan de slag met de ontdek-wanden, virtueel melken, kazen keren en verdiep u in de fijne kneepjes van het eeuwenoude handjeklap. Uiteraard is er de mogelijkheid om de echte Gouda Kaas te proeven.

De Gouda Cheese Experience ligt op 12 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk?

Zelf op pad vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangendiner
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de herfstdeal.

Vanaf
€ 85,00
per persoon