Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Almere

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Almere. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 8 februari 2023

Fietsroute rond de Oostvaardersplassen

Fietsroute rond de Oostvaardersplassen

Maak een fietstocht rond het bekendste natuurgebied van Flevoland: de Oostvaardersplassen. In dit moerasgebied leven verschillende dieren Van vogels tot vossen en reeën. Ook spot u hier edelherten en konikpaarden. U kijkt uw ogen uit!

Bekijk www.fietsknoop.nl voor meer informatie over de fietsroute.

Almere Jungle

Almere Jungle

In Dierenpark Almere Jungle vindt u een unieke combinatie van dierenopvang, een botanische tuin en zorg. Neem een kijkje bij het vleesetende plantenmoeras of bezoek de wasberen, stokstaartjes of uilen.

Almere Jungle ligt op 3,5 km afstand van het hotel.

Lunchen op het Belfortplein

Lunchen op het Belfortplein

In het centrum van de stad ligt het restaurantplein Belfort. Neem plaats op een van de gezellige en geniet van het zonnetje. In deze culinaire proeftuin proeft u de smaken van de wereld. Van Grieks tot aan Aziatisch.

Het Belfortplein ligt op 4,5 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Almere?

Op pad vanuit Hotel Almere?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner

Almere Special vanaf €108,50 p.p.

Shoppen in het centrum

Shoppen in het centrum

In het ruim opgezette centrum van Almere biedt ruim 400 winkels om te winkelen. Hier vindt u de lokale, nationale en internationale merken en speciaalzaken. Voor een pauze tussendoor kunt u terecht bij een van de restaurants voor een kop koffie.

Het centrum van Almere ligt op 4 km afstand van het hotel.

Rijksmuseum Muiderslot

Rijksmuseum Muiderslot

Breng een bezoek aan het Middeleeuwse kasteel in het Noord-Hollandse Muiden. Het kasteel werd gebouwd rond 1285 en is sinds 1878 een Rijksmuseum. Leer meer over de de geschiedenis van het Muiderslot met een rondleiding of wandel door de unieke tuinen die rondom het slot liggen.

Het Muiderslot ligt op 16,5 km afstand van het hotel.