Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Almere

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Almere.

09.00 uur

09.00 uur

Fietsroute rond de Oostvaardersplassen

Maak een fietstocht rond het bekendste natuurgebied van Flevoland, de Oostvaardersplassen. In dit moerasgebied leven verschillende dieren, van vogels tot vossen en reeën. Ook spot u hier edelherten en konikpaarden.

Bekijk www.fietsknoop.nl voor meer informatie over de fietsroute.

11.00 uur

11.00 uur

Floriade Expo 2022

Eens in de tien jaar wordt de Floriade Expo in Nederland georganiseerd. Op deze wereldtuinbouwtentoonstelling ziet u interessante paviljoens en tuinen vol met oplossingen om steden groener, duurzamer en mooier te maken. Geniet tot 9 oktober van de bloemen in alle geuren en kleuren.

De Floriade Expo ligt op 6 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Almere?

Zelf op pad vanuit Hotel Almere?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner

Boek nu het 'Almere Special'-arrangement vanaf €88,- per persoon.

Boek nu
12.45 uur

12.45 uur

Lunchen op het Belfortplein

In het centrum van de stad ligt het restaurantplein Belfort. Neem plaats op een van de gezellige en geniet van het zonnetje. In deze culinaire proeftuin proeft u de smaken van de wereld. Van Grieks tot aan Aziatisch.

Het Belfortplein ligt op 4,5 km afstand van het hotel.

13.30 uur

13.30 uur

Shoppen in het centrum

In het ruim opgezette centrum van Almere biedt ruim 400 winkels om te winkelen. Hier vindt u de lokale, nationale en internationale merken en speciaalzaken. Voor een pauze tussendoor kunt u terecht bij een van de restaurants voor een kop koffie.

Het centrum van Almere ligt op 4 km afstand van het hotel.

15.30 uur

15.30 uur

Rijksmuseum Muiderslot

Breng een bezoek aan het Middeleeuwse kasteel in het Noord-Hollandse Muiden. Het kasteel werd gebouwd rond 1285 en is sinds 1878 een Rijksmuseum. Leer meer over de de geschiedenis van het Muiderslot met een rondleiding of wandel door de unieke tuinen die rondom het slot liggen.

Het Muiderslot ligt op 16,5 km afstand van het hotel.