Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Vianen-Utrecht

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Vianen-Utrecht. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 28 februari 2023

Fort Everdingen

Fort Everdingen

Als onderdeel van het Lek-acces en de Hollandse Waterlinie is Fort Everdingen een rijksmonument. Het torenfort is gebouwd in 1847 en zorgde ervoor dat vijandelijke legers niet over de Lekdijk of over de rivier door de waterlinie heen konden breken. Tegenwoordig bevindt zich in het fort bierbrouwerij Duits & Lauret.

Fort Everdingen ligt op 11 km afstand van het hotel.

Stedelijk Museum

Stedelijk Museum

U ontdekt de kunst, cultuur en de historie van Vianen in het Stedelijk Museum. Het museum presenteert wisselende tentoonstellingen. Van Piet Mondriaan tot aan een kunsthistorische presentatie over de Lek en Linge.

Het Stedelijk Museum ligt op 2 km afstand van het hotel.

Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een oase van rust net buiten de randstad. Naast kastelen en landgoederen, kunt u voor een wandeling ook door eeuwenoude bossen en langs zandverstuivingen. Iedere afslag heeft haar eigen oogverblindende uitzicht.

De Utrechtse Heuvelrug ligt op 23 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Vianen-Utrecht?

Op pad vanuit Hotel Vianen-Utrecht?

  • 1 x overnachting in een comfort kamer met whirlpool en balkon of terras
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x driegangen keuzediner
  • 1 x 1 dag fietsverhuur (Qwic 7-versnellingen)
nijntje museum

nijntje museum

Het nijntje museum is het allerleukste museum voor peuters en kleuters vind je in Utrecht. Het museum kent verschillende ruimtes zoals 'de dokter', 'het verkeersplein' en 'het museum' waar ze de wereld om hun heen leren kennen.

Het nijntje museum ligt op 16 km afstand van het hotel.

Beeld: nijntje museum

Jumpsquare

Jumpsquare

Staat u te springen voor een sportieve activiteit? Ga dan los op de trampolines van trampolinepark Jumpsquare in Nieuwegein. Bij Jumpsquare vindt u niet alleen 'normale' trampolines, maar ook jump-gerelateerde attracties zoals een Jump Tower, een Ninja Course en een Dodge Ball Area.

Jumpsquare ligt op 8 km afstand van het hotel.