Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Düsseldorf

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Düsseldorf.

09.00 uur

09.00 uur

Bezoek de Carlsplatzmarkt

In de wijk Carlstadt vindt u een overdekte markt waar u goede lokale producten koopt. Van kruiden tot bloemen en van vers vlees tot verse groenten. Rondom de markt bevinden zich verschillende restaurants waar u een kop koffie met lekkers haalt.

De Carlsplatzmarkt ligt op 9 km afstand van het hotel.

11.00 uur

11.00 uur

Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen

In dit grote museum is opgesplitst in twee delen. In K20 ziet u exposities van hedendaagse kunst en de meesterwerken van belangrijke kunstenaars uit de twintigste eeuw, zoals Paul Klee en Pablo Picasso. In het monuentale gebouw van K21 zijn wisselende exposities te zien, met fotografie en interactieve kunst.

Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen ligt op 9 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Düsseldorf?

Zelf op pad vanuit Hotel Düsseldorf?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet

Boek nu de zomerdeal vanaf €50,60 per persoon.

Boek nu
14.45 uur

14.45 uur

Winkelen in de binnenstad

Aan de winkelstraat Schadowstrasse bevindt zich de Schadow Arkade. In dit meerlaagse winkelcentrum shopt u bij de bekende merken. Iets verderop ligt de bekende Königsallee, waar de luxe merken zich bevinden.

Het winkelgebied ligt op 8 km afstand van het hotel.

Lees ook: 'Wat te doen rondom Hotel Den Haag - Nootdorp'

Lees verder
16.15 uur

16.15 uur

Proef het Altbier

Het typisch Düsseldorfse Altbier wordt nog maar op vijf plekken in de stad gebrouwen. In de Altstadt bevindt zich de oudste brouwerij Uerige, waar de locals graag een Altbier met Mettbrötchen –​ roggebrood met tartaar van varkensvlees en uitjes – bestellen. Op zonnige dagen staat de straat helemaal vol met statafels en genietende locals.

Brouwerij Uerige ligt op 8,5 km afstand van het hotel.

20.30 uur

20.30 uur

Uitgaan in de Medienhafen

Na uw diner in restaurant ZiZou van Hotel Düsseldorf kunt u in de Mediahafen terecht voor een drankje in een van de bars en clubs. Deze wijk was vroeger, zoals de naam al aanduidt, een haven, maar is nu uitgegroeid tot hip uitgaansgebied.

De Mediahafen ligt op 10 km afstand van het hotel.