Direct naar de contentDirect naar de footer

FAQ Valk Exclusief Membership

Heeft u vragen over Valk Exclusief Membership? Hieronder vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u nog een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op via info@valkexclusief.nl.

Wat moet ik weten voordat ik mij aanmeld voor het Valk Exclusief Membership?
Met het Valk Exclusief Membership heeft u als eerste toegang tot Exclusieve acties, persoonlijke aanbiedingen én nog veel meer. Het Valk Exclusief Membership is volledig gratis, u dient wel minstens 18 jaar oud te zijn om member te worden.

Hoe kan ik mijn Valk Account upgraden naar een Valk Exclusief Membership account?
Login in uw Valk Account en ga naar 'mijn accountgegevens'. Hier heeft u de mogelijkheid om uw Valk Account gratis te upgraden naar het Valk Exclusief Membership.

Is het Valk Exclusief Membership gratis?
Ja, aanmelden voor het Valk Exclusief Membership is gratis.

Wat zijn de voordelen van het Valk Exclusief Membership?
- €15,- Membership welkomstkorting
- Persoonlijke aanbiedingen
- Exclusieve Membership acties
- Lazy Sunday check-out

Wanneer krijg ik mijn €24,- korting voor het start24 arrangement?
U ontvangt als member in januari €24,- tegoed op uw account dat u online kunt reserveren op het start24 arrangement. Binnenkort volgt hier meer informatie over, houd onze pagina in de gaten!

Wat is het verschil tussen het Valk Exclusief Membership en Valk Account?
Met Het Valk Exclusief Membership profiteert u van nóg meer voordelen, zo ontvangt u €15,- welkomstkorting, profiteert u van exclusieve Membership acties, persoonlijke aanbiedingen en Lazy Sunday check-out.

Waar kan ik zien of ik Valk Exclusief Member ben?
In uw Valk Account onder 'mijn accountgegevens' kunt u zien of u member bent van het Valk Exclusief Membership. Heeft u nog geen Valk Account? Maak dan eerst een Valk Account aan die u vervolgens kunt upgraden naar het Valk Exclusief Membership onder 'mijn accountgegevens'.

Zijn de voordelen van het Valk Exclusief Membership geldig bij alle Van der Valk hotels?
Nee, de voordelen zijn alleen geldig op alle Valk Exclusief hotels. Een overzicht van alle Valk Exclusief hotels kunt u hier vinden.

Hoe gaan jullie om met mijn persoonsgegevens?
Raadpleeg de gedetailleerde informatie over persoonsgegevens onder de Privacyverklaring.

Hoe kan ik mijn Valk Exclusief Membership opzeggen?
Voor het opzeggen van het Membership dient u vanuit het e-mailadres waarop u member bent, een mail te sturen naar info@valkexclusief.nl. Geef in deze mail aan dat u uw Membership wenst op te zeggen. U ontvangt een bevestiging per mail wanneer uw Membership is opgezegd.

Hoelang is mijn €15,- welkomstkorting geldig?
Uw 15,- welkomstkorting is 2 maanden geldig en kunt u online verzilveren op een kamerovernachting of arrangement. Het is niet mogelijk om het tegoed in delen te verzilveren.

Kan ik mijn €15,- welkomstkorting ook verzilveren op een eerder gemaakte boeking?
Nee, het is niet mogelijk om uw €15,- welkomstkorting achteraf te verzilveren. Bij het maken van een online reservering bij een Valk Exclusief hotel, heeft u de mogelijkheid om uw tegoed te verzilveren.

Waar kan ik mijn €15,- welkomstkorting in mijn account vinden?
U kunt uw korting vinden in uw Valk Exclusief-account. Ga in het menu naar Account overzicht of Loyal & bonus saldo's. De hoogte van uw Valk Bonus is automatisch opgewaardeerd met €15,-. Dit kunt u ook terugzien in uw transactieoverzicht onder Loyal & Bonus transacties in uw account.

Ik heb nog tegoed op mijn Valk Account staan, kan ik dit tegoed samen met mijn €15,- welkomstkorting verzilveren?
U kunt uw welkomstkorting tegelijk verzilveren met uw Valk Loyal tegoed. Uw welkomstkorting kan niet tegelijk verzilverd worden met andere Valk Bonus tegoeden. Hiervoor zijn de voorwaarden van Valk Bonus van toepassing.

Ik heb mijn €15,- welkomstkorting niet ontvangen?
Als Valk Exclusief Member ontvangt €15,- welkomstkorting in uw account. Bent u nog geen member? Meld u dan hier aan of upgrade uw Valk Account en ontvang €15,-welkomstkorting.