Direct naar de contentDirect naar de footer

Fitness

Tijdens uw verblijf kunt u bij Valk Exclusief heerlijk sporten. Gebruik de modernste fitness apparatuur om uw lichaam in vorm te houden.

Hieronder een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met heerlijke fitness faciliteiten.

HOTEL AKERSLOOT

HOTEL AKERSLOOT

Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Akersloot niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte!

Op de eerste verdieping vindt u in de fitnessruimte verschillende cardio- en krachtapparatuur.

Boek uw verblijf in Hotel Akersloot

Hotel Almere

Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Bekijk de mogelijkheden bij hotel Almere

Hotel Dordrecht
 • Hotel Duiven

  Het moderne fitnesscenter, gelegen op de 14e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Met de modernste fitness- en cardioapparatuur kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen. Ondertussen kunt u genieten van een ongelofelijk mooi uitzicht!

  Boek uw verblijf bij Hotel Duiven
 • AIPORTHOTEL DÜSSELDORF

  Op de 15e etage vindt u op een oppervlakte van maar liefst 350 m² de modernste fitness- en cardioapparatuur. Hier kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen.

  Boek uw verblijf bij Airporthotel Duesseldorf
Hotel emmeloord

Hotel emmeloord

Voor de sportieve gasten is er aangrenzend aan de sauna een fitnessruimte met o.a. fietsen, een roeiapparaat en een crosstrainer. Deze ruimte is uitgerust met diverse flatscreen tv's, zodat de work out een plezier wordt.

Boek uw verblijf in Hotel Emmeloord
 • Hotel Emmen

  Tijdens uw verblijf kunt u naast heerlijk relaxen, ook lekker actief bezig zijn in onze fitnessruimte. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 7.00uur tot 22.00uur.

  Boek uw verblijf bij Hotel Emmen
 • Hotel Heerlen

  Ook tijdens uw verblijf geen excuus om niet te sporten. U kunt als hotelgast tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten van Anybody Health Center.

  Boek uw verblijf bij Hotel Heerlen