Direct naar de contentDirect naar de footer
Blijf fit tijdens uw verblijf!
Blijf fit tijdens uw verblijf!

Bekijk hier alle hotels die beschikken over een fitnessruimte

Sporten bij Valk Exclusief

En daarna een duik in het zwembad!

Overtuigd?

Boek uw verblijf hier!

Valk Exclusief hotels met fitness

Tijdens uw verblijf niet alleen maar genieten, maar óók aan uw conditie (blijven) werken? Dat kan! Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte met modernste fitness faciliteiten. Hieronder een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met fitness.

Waar kunt u sporten tijdens uw verblijf?

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Voor alle gasten die toch nog genoeg energie over hebben voor een work out, u kunt terecht in onze Fitness. Openingstijden van de Wellness, het Zwembad en de Fitness zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur.

  Meer
 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  Op de eerste verdieping vindt u in de fitnessruimte verschillende cardio- en krachtapparatuur. Werk ook tijdens uw verblijf aan uw conditie.

  Meer
 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur. De apparatuur in de fitness is zodanig opgesteld dat u tijdens uw work-out uitzicht heeft over het verwarmde binnenzwembad.

  Meer
 • Hotel Assen

  Hotel Assen

  Hotel Assen is uitgerust met een fitnessruimte voor alle gasten die hun verblijf wat actiever willen besteden. In onze fitnessruimte staan onder andere een crosstrainer, hometrainer en wat gewichten.

 • Hotel Amsterdam Zuidas

  Hotel Amsterdam Zuidas

  Het fitness- en wellness center gelegen op de topfloor van het hotel is een beleving op zich zelf. Tijdens het sporten kijkt u uit op de Zuidas.

  Meer
 • Hotel Avifauna

  Hotel Avifauna

  Maak tijdens uw verblijf in Hotel Avifauna gratis gebruik van de nieuwe fitnessruimte. Deze ruimte is tot stand gekomen in samenwerking met Orange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn.

  Meer
 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  Een mooie gekoelde fitnessruimte met uitzicht over het zwembad. De fitnessapparatuur in Hotel Dordrecht kunt u iedere dag kosteloos gebruiken vanaf 6:00 uur tot 23:00 uur.

  Meer
 • Hotel Duiven

  Hotel Duiven

  Het moderne fitnesscenter, gelegen op de 14e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Met de modernste fitness- en cardioapparatuur kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen. Ondertussen kunt u genieten van een ongelofelijk mooi uitzicht!

  Meer
 • Airporthotel Düsseldorf

  Airporthotel Düsseldorf

  Op de 15e etage vindt u op een oppervlakte van maar liefst 350 m² de modernste fitness- en cardioapparatuur. Hier kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen.

  Meer
 • Hotel Emmen

  Hotel Emmen

  Tijdens uw verblijf kunt u naast heerlijk relaxen, ook lekker actief bezig zijn in onze fitnessruimte. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 7.00uur tot 22.00uur.

  Meer
 • Hotel Enschede

  Hotel Enschede

  Geniet tijdens het sporten van een panorama view over Enschede. Maak gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur van Techno Gym. In onze fitness kunt u ook tijdens uw verblijf blijven werken aan uw conditie.

  Meer
 • Hotel Emmeloord

  Hotel Emmeloord

  Voor de sportieve gasten is er aangrenzend aan de sauna een fitnessruimte met o.a. fietsen, een roeiapparaat en een crosstrainer. Deze ruimte is uitgerust met diverse flatscreen tv's, zodat de work out een plezier wordt.

  Meer
 • Hotel Groningen-Westerbroek

  Hotel Groningen-Westerbroek

  Onlangs heeft het hotel een fitnessruimte geopend.De fitnessruimte is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten en is voorzien van diverse fitnessapparatuur, drinkwater en een LED-tv.

  Meer
 • Hotel Haarlem

  Hotel Haarlem

  Tijdens uw verblijf kunt bij Van der Valk Hotel Haarlem heerlijk sporten. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven. Als hotelgast kunt u dagelijks kosteloos gebruik maken van onze fitnessruimte gelegen op de 5e verdieping.
  Meer
 • Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen

  Ook tijdens uw verblijf geen excuus om niet te sporten. U kunt als hotelgast tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten van Anybody Health Center.

  Meer
 • Hotel Hengelo

  Hotel Hengelo

  In de fitness ruimte kunt u aan uw conditie en fitheid werken. Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur. De fitness is ruim opgezet en u kijkt tijdens het sporten uit op onze rustgevende binnentuin.

  Meer
 • Hotel Houten

  Hotel Houten

  Hotel Houten beschikt op de 16e etage over een fitness ruimte met gloednieuwe loopbanden, crosstrainers en fietsen. Als hotelgast kunt u hier gratis gebruik van maken. De fitness is open van 07.00 - 22.00 uur.

  Meer
 • Ivy Boutique Wellness

  Ivy Boutique Wellness

  Bij Ivy fitness staat de nieuwste apparatuur van Technogym en heb je de mogelijkheid om met een personal trainer te werken. Tijdens het sporten kijk je uit op een prachtige groene omgeving.

  Meer
 • Hotel Leeuwarden

  Hotel Leeuwarden

  Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress in de wellness en het binnenzwembad en whirlpool van hotel Maastricht.

  Meer
 • Hotel Leiden

  Hotel Leiden

  Heerlijk sporten tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Leiden. Maak gebruik van moderne fitnessapparatuur om in vorm te blijven. Als (hotel)gast kunt u elk moment van de dag gebruik maken van onze fitnessapparatuur.

  Meer
 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Sport en ontspanning zijn onmisbaar voor onze gezondheid. Leontien Hotel Sports wil u daarbij graag een gezond duwtje in de rug geven.

  Meer
 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  In de fitness ruimte kunt u aan uw conditie en fitheid werken. Maak gratis gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur tijdens uw verblijf. Gekoelde fitnessruimte met uitzicht over het zwembad.

  meer
 • Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Wilt u tijdens uw verblijf in Nieuwerkerk niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte!

  Meer
 • Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Heerlijk sporten tijdens uw verblijf. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven. Dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur voor hotelgasten.

  Meer
 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  Maak gebruik van cardio en fitnessapparatuur van Techno Gym en geniet tijdens het sporten van het mooie uitzicht op onze mooie binnentuin. De gym is zo uitgebreid en ruim opgezet dat sporten bijna een feestje wordt. Onze gym is geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur.

  Meer
 • Hotel Spier-Dwingeloo

  Hotel Spier-Dwingeloo

  U heeft een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Dwingelderveld, zodat u op een bijzondere manier heerlijk kunt bewegen. Er liggen handdoeken voor u klaar en tevens is er water aanwezig om uw dorst te lessen!

  Meer
 • Hotel Sneek

  Hotel Sneek

  Ook tijdens uw verblijf in vorm blijven? Maak als hotelgast gratis gebruik van onze fitness ruimte met professionele apparatuur. In de fitness ruimte staan alleen maar hoogwaardige apparatuur van het merk Technogym.

  Meer
 • Hotel Vianen

  Hotel Vianen

  Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Vianen niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte welke voorzien is van de verschillende cardio- en krachtapparatuur van Technogym.

  Meer
 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Ons moderne fitness- en wellnesscenter, gelegen op de 20e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Dagelijks geopend van 07:00 uur - 22:00 uur.

  Meer
 • Hotel Wieringermeer

  Hotel Wieringermeer

  Uw conditie op pijl houden? Hotel Wieringermeer beschikt over een fitnessruimte, in deze van airco voorziende gym kunt u aan uw lichaam en geest werken.

  Meer
 • Hotel Zwolle

  Hotel Zwolle

  Tijdens uw verblijf kunt bij Van der Valk Hotel Zwolle heerlijk sporten. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven.

  Meer