Direct naar de contentDirect naar de footer
Blijf fit tijdens uw verblijf!
Blijf fit tijdens uw verblijf!

Bekijk hier alle hotels die beschikken over een fitnessruimte

Sporten bij Valk Exclusief

En daarna een duik in het zwembad!

Overtuigd?

Boek uw verblijf hier!

Fitness

Tijdens uw verblijf kunt u bij Valk Exclusief heerlijk sporten. Gebruik de modernste fitness apparatuur om uw lichaam in vorm te houden.

Hieronder een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met heerlijke fitness faciliteiten.

HOTEL AKERSLOOT

HOTEL AKERSLOOT

Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Akersloot niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte!

Op de eerste verdieping vindt u in de fitnessruimte verschillende cardio- en krachtapparatuur.

Reserveer direct
 • Hotel Haarlem

  Tijdens uw verblijf kunt bij Van der Valk Hotel Haarlem heerlijk sporten. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven. Als hotelgast kunt u dagelijks kosteloos gebruik maken van onze fitnessruimte gelegen op de 5e verdieping.
  Reserveer direct
 • Hotel Almere

  Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur. De apparatuur in de fitness is zodanig opgesteld dat u tijdens uw work-out uitzicht heeft over het verwarmde binnenzwembad.

  Bekijk mogelijkheden
Hotel Dordrecht

Hotel Dordrecht

Een mooie gekoelde fitnessruimte met uitzicht over het zwembad.

De fitnessapparatuur in Hotel Dordrecht kunt u iedere dag kosteloos gebruiken vanaf 6:00 uur tot 23:00 uur.

Reserveer direct
 • Hotel Duiven

  Het moderne fitnesscenter, gelegen op de 14e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Met de modernste fitness- en cardioapparatuur kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen. Ondertussen kunt u genieten van een ongelofelijk mooi uitzicht!

  Boek uw verblijf bij Hotel Duiven
Hotel emmeloord

Hotel emmeloord

Voor de sportieve gasten is er aangrenzend aan de sauna een fitnessruimte met o.a. fietsen, een roeiapparaat en een crosstrainer. Deze ruimte is uitgerust met diverse flatscreen tv's, zodat de work out een plezier wordt.

Reserveer direct
Hotel Groningen-Westerbroek

Hotel Groningen-Westerbroek

Ook tijdens uw verblijf kunt u aan uw conditie (blijven) werken in hotel Groningen-Westerbroek. Onlangs heeft het hotel een fitnessruimte geopend.

De fitnessruimte is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten en is voorzien van diverse fitnessapparatuur, drinkwater en een LED-tv.

Boek uw verblijf in hotel Groningen-Westerbroek
 • Hotel Assen

  Hotel Assen

  Hotel Assen is uitgerust met een fitnessruimte voor alle gasten die hun verblijf wat actiever willen besteden. In onze fitnessruimte staan onder andere een crosstrainer, hometrainer en wat gewichten.

  Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Hengelo

  Hotel Hengelo

  In de fitness ruimte kunt u aan uw conditie en fitheid werken. Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur. De fitness is ruim opgezet en u kijkt tijdens het sporten uit op onze rustgevende binnentuin.

  Bekijk mogelijkheden
Hotel Enschede

Hotel Enschede

Geniet tijdens het sporten van een panorama view over Enschede. Maak gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur van Techno Gym. In onze fitness kunt u ook tijdens uw verblijf blijven werken aan uw conditie.

Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Houten

  Hotel Houten beschikt op de 16e etage over een fitness ruimte met gloednieuwe loopbanden, crosstrainers en fietsen. Als hotelgast kunt u hier gratis gebruik van maken. De fitness is open van 07.00 - 22.00 uur.

  Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Leeuwarden

  Ook tijdens uw verblijf in vorm blijven? Maak als hotelgast gratis gebruik van onze fitness ruimte met professionele apparatuur. In de fitness ruimte staan alleen maar hoogwaardige apparatuur van het merk Matrix.

  Bekijk mogelijkheden
Hotel Leiden

Hotel Leiden

Heerlijk sporten tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Leiden. Maak gebruik van moderne fitnessapparatuur om in vorm te blijven. Als (hotel)gast kunt u elk moment van de dag gebruik maken van onze fitnessapparatuur.

Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Sport en ontspanning zijn onmisbaar voor onze gezondheid. Leontien Hotel Sports wil u daarbij graag een gezond duwtje in de rug geven.

  Boek nu
 • Hotel Oostzaan

  Hotel Oostzaan

  Heerlijk sporten tijdens uw verblijf. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven. Dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur voor hotelgasten.

  Boek nu
 • Hotel Nieuwerkerk

  Hotel Nieuwerkerk

  Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte!

  Boek nu
Hotel Schiphol

Hotel Schiphol

Maak gebruik van cardio en fitnessapparatuur van Techno Gym en geniet tijdens het sporten van het mooie uitzicht op onze mooie binnentuin. De gym is zo uitgebreid en ruim opgezet dat sporten bijna een feestje wordt. Onze gym is geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur.

Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Sneek

  Zin om even lekker te fitnessen? Of liever even wat baantjes trekken? Hotel Sneek heeft een unieke deal met Optisport Health Club Sneek voor u. Het sportcentrum is nabij Hotel Sneek gelegen.

  Meer informatie
 • Hotel Spier-Dwingeloo

  U heeft een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Dwingelderveld, zodat u op een bijzondere manier heerlijk kunt bewegen. Er liggen handdoeken voor u klaar en tevens is er water aanwezig om uw dorst te lessen!

  Boek nu
Hotel Vianen

Hotel Vianen

Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Vianen niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte welke voorzien is van de verschillende cardio- en krachtapparatuur van Technogym.

Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Ons moderne fitness- en wellnesscenter, gelegen op de 20e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Dagelijks geopend van 07:00 uur - 22:00 uur.

  Bekijk mogelijkheden
 • Hotel Zwolle

  Hotel Zwolle

  Tijdens uw verblijf kunt bij Van der Valk Hotel Zwolle heerlijk sporten. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven.

  Bekijk mogelijkheden
Hotel Avifauna

Hotel Avifauna

Maak tijdens uw verblijf in Hotel Avifauna gratis gebruik van de nieuwe fitnessruimte. Deze ruimte is tot stand gekomen in samenwerking met Orange Wellness Centrein Alphen aan den Rijn.

Boek nu

Apeldoorn

 • Apeldoorn

  Fitness

  Voor alle gasten die toch nog genoeg energie over hebben voor een work out, u kunt terecht in onze Fitness. Openingstijden van de Wellness, het Zwembad en de Fitness zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur.

  Bekijk de mogelijkheden