Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Fitness

Tijdens uw verblijf kunt u bij Valk Exclusief heerlijk sporten. Gebruik de modernste fitness apparatuur om uw lichaam in vorm te houden.

Hieronder een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met heerlijke fitness faciliteiten.

HOTEL AKERSLOOT

HOTEL AKERSLOOT

Wilt u tijdens uw verblijf in Hotel Akersloot niet alleen genieten maar wilt u ook aan uw conditie blijven werken? Breng dan een bezoek aan de fitnessruimte!

Op de eerste verdieping vindt u in de fitnessruimte verschillende cardio- en krachtapparatuur.

Boek uw verblijf in Hotel Akersloot
Hotel Haarlem

Hotel Haarlem

Tijdens uw verblijf kunt bij Van der Valk Hotel Haarlem heerlijk sporten. Maak gebruik van de moderne fitness apparatuur om in vorm te blijven.

Als hotelgast kunt u dagelijks kosteloos gebruik maken van onze fitnessruimte gelegen op de 5e verdieping. Een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning. Met deze moderne fitness- en cardioapparatuur kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen.

Boek uw verblijf bij Hotel Haarlem

Hotel Almere

Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Bekijk de mogelijkheden bij hotel Almere

Hotel Dordrecht
  • Hotel Duiven

    Het moderne fitnesscenter, gelegen op de 14e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Met de modernste fitness- en cardioapparatuur kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen. Ondertussen kunt u genieten van een ongelofelijk mooi uitzicht!

    Boek uw verblijf bij Hotel Duiven
Hotel emmeloord

Hotel emmeloord

Voor de sportieve gasten is er aangrenzend aan de sauna een fitnessruimte met o.a. fietsen, een roeiapparaat en een crosstrainer. Deze ruimte is uitgerust met diverse flatscreen tv's, zodat de work out een plezier wordt.

Boek uw verblijf in Hotel Emmeloord