Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst 2021

Waar we normaal gesproken de feestdagen groots aanpakken, is het dit jaar nog onzeker wat we kunnen en mogen. Daarom vindt u informatie hierover wat later dan u dat van ons gewend bent.

De eerste kerstarrangementen en activiteiten staan al online, dit overzicht wordt dagelijks aangevuld. Hou daarom onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Meer informatie over de getroffen maatregelen in de hotels vindt u hier.

Voor vragen omtrent reserveringen voor kerstarrangementen- en activiteiten verwijzen wij u graag door naar het betreffende hotel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Mis geen enkele aanbieding
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Spaar voor korting
Overnachten en dineren tijdens kerst

Overnachten en dineren tijdens kerst

Kom in luxe vertoeven in één van onze Valk Exclusief hotels tijdens kerstmis. Na een heerlijk kerstdiner uitbuiken en overnachten in het hotel!

We bieden verschillende kerstarrangementen aan met een overnachting in combinatie met het kerstdiner. Wacht vooral niet te lang met boeken dit jaar, er is helaas maar beperkte beschikbaarheid.

Bekijk alle kerstarrangementen
Het leukste cadeau onder de kerstboom

Het leukste cadeau onder de kerstboom

De Valk Cadeaucard is een (kerst)feestje om te geven! Deze is 5 jaar geldig en inwisselbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant wereldwijd. Ook is de Valk Cadeaucard verkrijgbaar bij de receptie van elk Valk Exclusief hotel.

Bestellen
  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
  • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!