Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen bij Valk Exclusief!
Vier de feestdagen bij Valk Exclusief!
;
Een spetterende nieuwjaarsviering
EEN FEESTELIJKE KERST BIJ VAN DER VALK

Feestdagen

Ook dit jaar bent u tijdens de feestdagen weer van harte welkom bij de Valk Exclusief Hotels & Restaurants. Met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen. Elk Valk Exclusief hotel biedt u meerdere mogelijkheden aan om de kerst dit jaar weer tot een feest te maken.

Meld u aan voor onze Valk Exclusief nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze Kerst arrangementen en activiteiten.

Fijne feestdagen!

Kerstdiner

Kerstdiner

Bij Valk Exclusief kunt u met al uw familie en vrienden genieten van heerlijke feestdagen. Bekijk de mogelijkheden bij verschillende Valk Exclusief hotels voor de feestdagen.

Kerst live cooking

Kerst live cooking

  • Gerechten zelf uitkiezen
  • Voor uw neus bereid
  • Met kerst extra spectaculair!

Live cooking is een bekend en geslaagd concept van Valk Exclusief. Onze koks bereiden voor uw neus de heerlijkste gerechten, die u uitkiest! Met kerst is dit alles natuurlijk extra spectaculair. Kerst Live cooking bij Valk Exclusief staat garant voor een gezellige kerst!

Direct reserveren
Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Na een gezellig diner overnachten bij een van onze Valk Exclusief hotels? Hier vindt u een overzicht van alle kerstarrangementen.

Arrangementen
Kerstbrunch

Kerstbrunch

De Van der Valk Exclusief hotels bieden ook een prachtige kerstbrunch aan. Een lust voor het oog en de maag. Schuif aan met al uw familie en vrienden en geniet van een geheel verzorgde kerstbrunch. Bekijk het aanbod van de verschillende hotels en reserveer bij uw favoriete Van der Valk hotel.

KNALLEND HET NIEUWJAAR IN!

KNALLEND HET NIEUWJAAR IN!

Gelukkig Nieuwjaar! Met de feestdagen is het extra gezellig om eens met zijn allen erop uit te gaan. Boek nu een Nieuwjaars arrangement bij een van onze hotels en ervaar een feestelijk begin van het nieuwe jaar met familie en vrienden!

  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
  • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!