Direct naar de contentDirect naar de footer

A2 Wegrestaurant

Rammelt uw maag onderweg op de A2. Er is altijd wel een Van der Valk hotel nabij voor een heerlijke maaltijd à la carte. Een centraal gelegen A2 wegrestaurant zoals in het Van der Valk hotel Utrecht leent zich perfect voor een tussenstop om culinair te genieten. Wat dacht u van ons sterrenrestaurant van Van der Valk Hotel Vianen? Op doorreis naar het zuiden of de omgeving van Maastricht? Kom even bijtanken in het Van der Valk hotel Maastricht A2 wegrestaurant. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Boek een A2 wegrestaurant

Van der Valk A2 wegrestaurant Nieuwegein met Live Cooking

In de Van der Valk restaurants in Utrecht, Maastricht en Vianen presenteren wij live cooking. Dit dynamische kookgebeuren moet u beslist eens beleven! Kom proeven met uw gasten, uw partner of met uw gezin. Geniet van culinaire hoogstandjes in ons A2 wegrestaurant. Aan onze gezellige bar serveren wij u een heerlijk drankje en in onze lounge kunt u rustig uw gesprekken voeren. Bent u veel op reis? Reist u vaak van Breukelen naar Limburg? Neem dan een comfortabele tussenstop in een van onze goed bereikbare A2 wegrestaurants. Onze hotelkamers zijn luxueus en ruim en voorzien van alle comfort. Kom bij en eet lekker tijdens uw reis. Rijdt u met een elektrische of hybride auto? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het opladen van uw auto tijdens uw verblijf.

Reserveer uw tafel in Restaurant Utrecht vanuit uw auto

Elk Van der Valk A2 wegrestaurant is dagelijks geopend. Of u nu een kamer wilt boeken of alleen een sanitaire stop wilt maken en genieten van een kopje koffie met gebak, het kan allebei. Wanneer u over de A2 rijdt van het Noorden naar het Zuiden en weer terug, passeert u onze wegrestaurants gegarandeerd. U treft in onze A2 wegrestaurants een ruime keuze uit verse gerechten. Plant u een zakelijk gesprek voeren in ons restaurant? Nuttig meteen een maaltijd; lunchen, brunchen of dineren, net wat u wilt. U treft onze A2 wegrestaurants steevast tussen Breukelen en Maastricht langs deze snelweg. Bent u nu in de buurt van Maastricht? Reserveer meteen een tafel online in ons Van der Valk hotel met Restaurant in Limburg.

Meer informatie over onze hotels