Direct naar de contentDirect naar de footer

Bussloo hotel

Toe aan een fijne vakantie dicht bij een recreatieplas? Bussloo is een fantastische bestemming voor wat ontspanning en ligt in de provincie Gelderland. In Bussloo hotel boeken is daarom een uitstekende keuze. Voor een comfortabel verblijf in dit prachtige natuurgebied en in de buurt van Thermen Bussloo, reserveert u een kamer of suite bij het Van der Valk hotel in Deventer of Apeldoorn. De hotelkamers zijn stijlvol en van alle gemakken voorzien. Bovendien ontbreekt het u nergens aan, want beide hotels beschikken over talloze luxe faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Bovendien zijn de hotels goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Profiteer daarom van een hotel Bussloo aanbieding en ontdek wat onze hotelketen u te bieden heeft!

Boek een hotel nabij Bussloo

 • Hotel Deventer

  Hotel Deventer

  • 140 luxe suites en eigentijdse kamers
  • Omringd door groen en prachtig uitzicht over Deventer
  • Restaurant, gezellige hotelbar en zonnig terras

  Hotel Deventer is sinds januari 2021 geopend. Het hotel is gunstig gelegen aan de A1 en grenst aan een prachtig bosrijk gebied.

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  • Een modern Wellness center en binnenzwembad
  • Gratis gebruik van fitness center
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Ontdek natuurgebied de Veluwe

  Ruime kamers en stijlvolle suites. Valk Exclusief hotel Apeldoorn biedt u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten.

Bussloo: recreatieplas tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Wilt u op adem komen na een intensieve periode in het gezin of op het werk? Maximaal genieten is mogelijk dankzij een Bussloo hotel. Bussloo is een mooie recreatieplas en biedt allerlei mogelijkheden om te ontspannen. Naast zwemmen en duiken zijn er nog veel meer sporten te beoefenen. Waterfietsen en surfen zijn hier uitstekende voorbeelden van. Daarnaast is het een optie om paard te rijden of te (midget)golfen. Met allerlei gezellige kiosken en sanitaire voorzieningen binnen handbereik, hoeft u zich nergens druk over te maken. Dit maakt het aantrekkelijk om in Bussloo hotel te boeken bij een betrouwbare en betaalbare hotelketen. Geniet daarom met volle teugen in een sauna Bussloo hotel!

Boek een overnachting in een Bussloo hotel

Logeren in een gastvrij Bussloo hotel? Boek dan vooral een overnachting bij Van der Valk in Apeldoorn en kies voor een hotel Bussloo. Met 151 kamers en suites hebben we ook voor u een betaalbaar arrangement in petto. Bovendien heeft ons hotel een eigen zwembad inclusief wellness- en fitnessruimte. In een ongedwongen sfeer een hapje eten onder het genot van een goed glas wijn? Schuif aan in ons à-la-carterestaurant en geniet van allerlei culinaire hoogstandjes. We vinden het belangrijk dat het u nergens aan ontbreekt en daarom zorgen we ook voor voldoende parkeergelegenheid en gratis wifi. Dit maakt een kort of lang verblijf in de directe omgeving van Bussloo een aantrekkelijke optie. Wanneer komt u logeren bij Van der Valk in Apeldoorn?

Meer informatie over onze hotels