Direct naar de contentDirect naar de footer

Glamping Lowlands, geniet meer

Lowlands, Nederlands bekendste festival trekt een breed publiek. Van jong tot oud. Misschien gaat u er al jaren heen of gaat u de komende editie voor de eerste keer. Lowlands staat natuurlijk niet alleen bekend om haar muziek, maar ook om het kamperen. Echter is kamperen niet voor iedereen weggelegd. Men slaapt (meestal) in een klein tentje, alle spullen moeten worden meegesleept van huis, het is altijd weer hopen op goed weer en het is een wonder als iemand een paar uur nachtrust krijgt. Het feesten gaat namelijk de hele nacht door. Comfort is ver te zoeken op de camping van Lowlands. Maar zelfs Lowlands kunt u in luxe ervaren, namelijk door glamping Lowlands. Boek overnachtingen in ons hotel Harderwijk of hotel Emmeloord en geniet van comfort en rust. U bent verzekerd van een heerlijk bed, rustige omgeving en door glamping Lowlands haalt u nog meer uit het festival.

Boek een glamping Lowlands

  • Hotel Harderwijk

    Hotel Harderwijk
  • Hotel Almere

    Hotel Almere
  • Hotel Emmeloord

    Hotel Emmeloord

Glamping Lowlands in hotel Harderwijk en hotel Emmeloord

Wat is er nu lekkerder dan 's avonds tot rust komen op een luxe hotelkamer? Of u nu kiest voor hotel Harderwijk of hotel Emmeloord voor uw glamping Lowlands, u wordt hartelijk verwelkomd op een comfortabele kamer. En als u even iets anders wilt eten dan het 'festivaleten', ga dan dineren in ons restaurant. U heeft de keuze uit een uitgebreide menukaart en krijgt een goed bord met eten voorgeschoteld. Een dag op het festivalterrein is lang. Het is daarom belangrijk om de dag goed te beginnen en dat doet u natuurlijk met ons uitgebreide ontbijtbuffet. Met een verzadigd gevoel kunt u weer richting het festival. Met glamping Lowlands is een festival van drie dagen nog nooit zo ontspannend geweest.

Hoe bereikt u het hotel?

Met de auto is de afstand tussen hotel Harderwijk en Lowlands zo'n twintig minuten. Met het openbaar vervoer bent u ruim een uur onderweg. En wilt u zelfs sportief doen tijdens uw glamping Lowlands, dan kunt u ook met de fiets gaan. Dat kost u ongeveer een uur en vijftien minuten. Bij ons in het hotel kunt u fietsen huren. Zelfs een e-bike, waardoor u nog sneller op het festivalterrein zal zijn. Vanaf hotel Emmeloord naar Lowlands is het met de auto een halfuur rijden. Op de fiets legt u 40 kilometer af. Ook bij hotel Emmeloord kunt u een e-bike huren, dan is de afstand van 40 kilometer prima af te leggen. Niet alleen ervaart u ontspannende dagen als u kiest voor Lowlands glamping, maar op de fiets krijgt u ook nog de nodige beweging.

Boek een glamping Lowlands