Direct naar de contentDirect naar de footer
Gezellig dineren
Gezellig dineren
Verken de prachtige omgeving
Genieten in onze suites
Culinair genieten
Events voor grote & kleine gezelschappen
COCI, koffie en juice bar

Harderwijk hotel

Bent u van plan om een weekendje naar Walibi te gaan, maar zoekt u nog dé ideale plek om te overnachten? Boek dan in Harderwijk in ons hotel. Vanuit Harderwijk en ons hotel bent u binnen een klein kwartiertje op de parkeerplaats van Walibi, een van de grootste pretparken van Nederland.

Bekijk ons hotel in Harderwijk

Harderwijk Hotel

Harderwijk Hotel

  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Sfeervol à la carte restaurant
  • Bezoek het culturele Harderwijk

Kom overnachten bij Hotel Harderwijk. Dé ideale bestemming om Harderwijk te ontdekken, te wandelen en te fietsen. Ons hotel ligt aan de A28 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Hotel in Harderwijk

Een weekend Walibi heeft natuurlijk altijd veel voeten in de aarde. Alles moet geregeld worden en het vinden van een hotel in de omgeving van Harderwijk is misschien nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Toch zijn wij hét goedkope hotel in Harderwijk, en geniet u hier van alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Arrangementen

Van der Valk Exclusief staat bekend om zijn arrangementen, en dat is in Harderwijk bij ons hotel ook het geval. Wij hebben tal van arrangementen waardoor u heerlijk tot rust kunt komen. In ons Harderwijk hotel zijn allerlei uitstapjes te boeken, en ook uitgebreid relaxen is mogelijk. Wat dacht u van een heerlijk wellnessarrangement? Of gaat u naast een bezoek aan Walibi liever voor een fietstocht? Bij het Harderwijk hotel is niets te gek.

Bereikbaarheid Harderwijk hotel

Bij Van der Valk Exclusief-hotel Harderwijk vinden we het belangrijk dat iedereen ons met gemak kan bereiken. Of u nu met eigen vervoer of met het openbaar vervoer komt. Ons hotel is gelegen aan de A28, ter hoogte van afslag 13. U kunt ons al zien liggen vanaf de snelweg. Voor de mensen die liever met het openbaar vervoer komen hebben wij een eigen bushalte. Deze bushalte bevindt zich nabij de ingang van het hotel, waardoor u ons eenvoudig kunt bereiken. Wanneer u met de bus komt, kunt u het beste lijn 104 of lijn 513 nemen. Wilt u naar Walibi met het openbaar vervoer? Ook dat is mogelijk. U kunt het best even langs gaan bij onze receptie voor de vertrektijden, of zelf kijken via de 9292-app.

Meer informatie over onze hotels