Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Biddinghuizen

Hoewel Biddinghuizen in de provincie Flevoland maar een klein dorpje is, heeft het landelijke bekendheid gekregen door de vele evenementen en festivals die er plaatsvinden en door de aanwezigheid van pretpark Walibi Holland. Bezoekt u een van de evenementen en zoekt u een Biddinghuizen hotel? Dan kunt u terecht in onze hotels in de buurt van Biddinghuizen, zoals Hotel Harderwijk en Hotel Emmeloord.

Boek een Hotel nabij Biddinghuizen

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk is uw ideale hotel bij Biddinghuizen. Ons hotel ligt aan de A28, waardoor u het hotel gemakkelijk kunt bereiken, uit welke kant van het land u ook komt. In ons hotel geniet u in onze stijlvol ingerichte comfortabele kamers van alle luxe. Welk type kamer u ook kiest, veel van onze kamers zijn voorzien van een whirlpool en/of een rainshower. Sommige kamers in ons hotel Biddinghuizen hebben een kingsize inloopdouche voor heerlijke ontspanning na een dagje Biddinghuizen. In ons restaurant geniet u 's ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet en tijdens het diner krijgt u heerlijke traditionele gerechten uit de Franse keuken voorgeschoteld. Boek daarom uw trip naar ons hotel Biddinghuizen bij Harderwijk voor enkele ontspannende dagen weg.

Hotel Emmeloord

Een ander hotel Biddinghuizen is Hotel Emmeloord. Ons hotel ligt aan de A4 en is hierdoor zeer gemakkelijk te bereiken. Biddinghuizen kunt u binnen 35 minuten bereiken. Ons hotel ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben, waardoor u vanuit het hotel mooie wandel- of fietstochten kunt maken. Onze kamers zijn ingedeeld in diverse niveaus: zo zijn er economy en comfort kamers, maar ook enkele luxe suites beschikbaar! Hierbij hebben enkele kamers ook de beschikking over een balkon. In ons huiselijk en intiem ingerichte restaurant, geniet u in de ochtend van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds serveren wij u een heerlijk diner.

Uw hotel Biddinghuizen als uitvalsbasis

Of u nu kiest voor Hotel Harderwijk of Hotel Emmeloord als uw hotel in Biddinghuizen, onze hotels zijn dé perfecte uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving. Walibi Holland is een zeer geliefd pretpark om te bezoeken met het gezin. Maar u kunt ook naar het Dolfinarium in Harderwijk. Wat dacht u daarnaast van een bezoek aan de pittoreske plaatsjes Urk, Lemmer en het voormalige eiland Schokland? Een hotel Biddinghuizen stelt u in staat om de Flevopolder op uw gemak te ontdekken.

Meer informatie over onze hotels